sonunda kavuştum (mtec+3d stop)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
HayırLısı oLsun buğra abi :) çoK güzeL görünüyor :) Benden Tam not :)

hayırlı olsun güle güle kullan.oturmadı demişsin ama gayet iyi durmuş kafaya takma..kazasız belasız..

saolun arkdaslar daha iyileri sizin olsun

xenonlu fotoları ekledim ama telefonla çekilmiş fotodan ne anlaşılır bilemem :(

buğra baktımda yeni resimlere ,,,beyaza daha yakın gibi geldi sanki ,,sen beklediğimden daha mavi demiştin ama tabii reismlerdende böle olabilir,,,ona göre ben 8000k da düşünebilirim ben daha maviye yakın düşünüyorum....bide 6000k ile 8000k xenon arasında sadece ampül farkı mı var yoksa kittede bi değişiklikvar mı biliyomusun ??? sana bu kadar çok soru sormamın nedeni dediğin gibi markaya göre renk çok farkediyo hazır mtec li birini bulmuşken soruyorum kusura bakma :)

resimdekinden biraz daha mavi :) bende şimdi dikkat ettim resimlerde biraz fark var

kiti değiştirmeye gerek yok hatta 6000k yı begenmessem bide 8000k ampul alcaktım yaz aylarında yağışsız havalarda onlarla gezicektim ama daaha mavi olurssa gözümü yorar diye gerk duymadım

bence sen 8000k yı al direk gözün yorulursa değiştirirler bile bence 2 gün içinde

oo çok iyi yaa değiştirme işi olursa kesin 8000k denerim bi önce,,,,sadece ampülle oluyosa zaten dediğin gibide çok mantıklı 2 çift ampül alır istediğimiz gibi kullanırız valla,,,,teşekkürler aydınlattığın için benii.........

bugra kardsm hyırlı olsun :D

güle güle kullan çok güzel olmuş.fk larda zenonun ısısında far camında içten çatlaklar başlayabilio.aman dikkat.

valla bugun farkettim sıcaktı baya ama vectra a larda hakiki cam dayanır herhalde :S

bence gayet güzel olmuş

Geri