Sonunda karar verdim ve jantlarimi aldim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06BB0504
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tesekkurler. lastikler kumho ku31 235 40 18. jantlara 1250 dedi lastiklere de 600 dedi toplam 1850 den pazarlikla 1700 e alabildim :)

güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun, birşey daha sormak istiyorum, kumho lastiklerin bildiğimiz michelin ya da bridgestone dan ne gibi farkı var, bildiğim kadarıyla daha ucuzlar ama çoğu kişininde kullandığını biliyorum. michelin tipi lastikler gerçekten bu kadar yüksek fiyata değer mi???

ben jant lastik fiyati artmasin diye kumho aldim :) simdilik memnunum. hatta bugun yagisli havada trafik aniden durdu sert fren yapmak zorunda kaldim ve bekledigimden cok daha iyi tuttu abs ye gerek kalmadan yavaslayabildim. ama bu performansi ne kadar surer bilmiyorum :) kisa sureli kullanim icin ideal lastik ;) benim tahminim en fazla 1 yil kullanabilirim sonradan yolda durmamaya baslar :)

Benim arabada da şuanda kumho var.(Burak'la aynı nedenden dolayı :) ) Bende çok memnunum. Bi sorun yok şimdilik.

teşekkür ederim , anladım, sanırım kullanım ömrü kısa olduğu için uzun vadede yine maliyet hesabından diğer markalarla pek bir fark olmuyor anlaşılan...

ben kesin 1 sene sonra kotu olur demiyorum ama tahminim oyle olacak. ucuz etin yahnisi hesabi bi yerden bi kusuru vardir illaki ama simdi sorunsuz kullaniyorum. gerci sadece fiyatina gore yorum yapmak da olmaz. cunku vectralarin ustunde gelen bridgestone turanza lastikler 7 ay sonra sertlesmisti ve yolu tutmamaya baslamisti...

Geri