Sonunda Buldum Gibi Nasıl??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eRaGoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eRaGoN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba... Sanırım aradığım jantları buldum ama aracım 5x110 bu jantlar 5x112 ölçülerinde..Oynar başlı bijonla bi sorun olacağını zannetmiyorum çünkü 2mm fazla bi etki yapmadığını kullanan arkadaşlar sölemişlerdi..Sizce nasıl fiyat olarak 17" e 750 TL 16" e 650 TL...Gönlüm 17 den yana ama sizin fikirleriniz neler acaba???

Ekli dosyalar

• Jantt.webp
    Jantt.webp
    25.1 KB · Görüntüleme: 165
Son düzenleme:
bence 17 arabana süper olur jantın modelide çok hoş ara bana ayrı bi hava katacak şimdiden hayırlı olsun...

jant guzel ama ben ofsetli jant pek sevmiyorum :) bence ortadaki sirada soldan 3. jant daha guzel olur...

Abi jantın kolları eğimle birleşmese çok daha güzel durur aslında,ENKEI SC 12 gibi mesela,googleden bakarsan.....Ama bunlarda güzel,ama almadan önce mutlaka sadece birini bi taktır bi bak,için sinerse OK ver derim.Bu arada boyut 17 iyi bence.

5x100 ? 5x112
ben 5x110 ; 5x112 taktırmadım
siz 5x100 5x112 taktırıyorsunuz
helal diyorum
jantlar harika ofsetli iyidir

oerta sıradaki 2 ve 3. jantlarda güzelmiş bence.

bence 16 daha ıyı olur ben 17 taktım basıma gelmeyen kalmadı yok kaportaya surder yok bozuk yolda durma mesafesı artar 16 rahat bence...

kardeşim jantlar çok güzel.. arabana aşık olabilirsin :)

Forumda RİZE'li arkadaş var mı acaba bilgisi olan varmı jantları satan firmayı sorucaktım nasıl biyerdir diye.. ACİL...

Geri