sonunda benzın 5 tl olmuş...

Pozisyon ayarlıyor adamlar.... :D

33.5 milyar bütçe açığı çıkmış.Allah suriyeye zeval vermesin, nasılsa Türk halkı soyulmaya alıştı.

Ülkemize kaçan Suriye'lilerin toplam nüfusu 100.000 kişiyi geçti, yardım sözü veren ülkeler çamura yatmaya başlayınca iş gene bizlere düştü demektir. Suriye'lileri besle, beleşci asalaklara makarna/kömür takviyesi yap, hükümetin işi gerçekten çok zor, Allah yardımcıları olsun, bu durumda 13 kuruşluk indiriminin adı bile olmaz :D.

Sabit vergi koydukları yetmiyor gibi geçenlerde yaptıkları otuz kuruş zammı daha unutmadım.

Ülkemize kaçan Suriye'lilerin toplam nüfusu 100.000 kişiyi geçti, yardım sözü veren ülkeler çamura yatmaya başlayınca iş gene bizlere düştü demektir. Suriye'lileri besle, beleşci asalaklara makarna/kömür takviyesi yap, hükümetin işi gerçekten çok zor, Allah yardımcıları olsun, bu durumda 13 kuruşluk indiriminin adı bile olmaz :D.

Savaş abi adamların işide zor ya 23 bin tlye kadar olan telefon faturaları bizden çıkıyor üzerini ceplerinden veriyorlarmış ee maaşları ortada birde suriyeliler geldi adamlar yemediler içmediler vatandaşımız daha ucuza seyehat etsinler diye 13 kuruş indirim yaptılar yine yaranamadılar:kop::kop::kop:
Not:Akpli değilim elden bişey gelmeyince işi şakaya vuruyorum artık:)

pozisyonmu? belimiz kırıldı pozisyondan , sigara içip keyif yapıyorlar ,ne pozisyonu:D

bunun aynısını bir zamanlar youtubeta izlemiştim:)

Kendimi 5 tlye hazırlayp gittim benzinliğe, 4.77 den aldım Shellden. Resmen şaka psikoloji bozmaya çalışıyorlar. fiyat sabit olmayınca ne kadar zam geldiğini anlayamıyorsun, 2 aşşa 3 yukarı 1aşşa 4 yukarı ne kadar taktık hesaplayın ?yapıyorlar :D

benzinde lt fiyatında indirim oldu evet. ama vergilerimiz hala yüksek. zaten bizim zam dediğimiz şey vergilerin artırılması. dünya'da varil fiyatları ile bizim ülkemizdeki akaryakıt fiyatları orantılı gitmiyor.

Kendimi 5 tlye hazırlayp gittim benzinliğe, 4.77 den aldım Shellden. Resmen şaka psikoloji bozmaya çalışıyorlar. fiyat sabit olmayınca ne kadar zam geldiğini anlayamıyorsun, 2 aşşa 3 yukarı 1aşşa 4 yukarı ne kadar taktık hesaplayın ?yapıyorlar :D

tamam hasan sen benzin lambasının yanmasını bekleme :) zam yemiyelim son dakka :D

Geri