Sonunda Benimde Nazar Boncuğum Oldu!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erhan42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sonunda Benimde Nazar Boncuğum Oldu!!!!!!!

Erhan cok gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. İnsallah boyaya gerek kalmadan cozulurde dert cikarmaz sana.

Geçmiş olsun kardeşim...

of off ne dıyelım bunu yapanda cocuk cok uzucu bı durum empati yaptımda ıcım cızz ettı.basa gelecek en buyuk bela bu kadar olsun cok gecmıs olsun

bizim apartmandaki veletler de sürekli arabaya yaslanıyor.üstüne oturanı bile var.kaç kez uyardım tatlı dille.geçen gün aracı yıkadım eve geldim.arabama bakim parlıyor mu derken yine biri oturmuş ön kaputa birisi de yaslanmış.aldım buz gibi suyu döktüm kafalarından aşağı.bi dahaki sefere kaynar su dökecem.tabi olan bana oldu yine inip arabayı silmek zorunda kaldım :(

geçmiş olsun. gerçekten çok üzüldüm. 2 hafta önce bizim de başımıza geldi bu olay. babama sıfır passat aldık teslim almaya o gidemedi ben gittim. adam daha koltuğuna oturmamıştı ki site içerisinde ya çocuk ya biri bilmiyorum sağ ayna altına aşağıya doğru yarım metre çizik atmış çok az tırnak giriyo gibi ama pastayla gider gibide servise götürüp soracağım bende. tekrardan çok geçmiş olsun. harbiden içim cız etti benimde.

sakın boyatma polish yaptırıcaksın önce 83 sonra 202 ufacık bişi bile kalmaz artık boya en son çare :)

arkadaşlara katılıyorum iyi bi polish ile canavar gibi olur

öncelikle geçmiş olsun pasta cile kurtarmıyorsa kaplama yaptırın kabutu

Valla kendı aracım cızılmıs gıbı uzuldum,cok gecmıs olsun..ınsallah en sorunsuz sekılde hallolur..

Büyük geçmiş olsun  Allah'tan taşı alıpta vurmamış .. onu gectim 3 yaşındaki cocuğu tek başına nasıl bırakıyorlar sokakta o nasıl bir aile dir ?
2 tane yeğenim var ikizler 3 yaşına girecekler inanın dışarı cıkarırım arkalarından 1 metre fazla ayrılmam düşürler canları acır diye aklım cıkıyor
ablamla eniştemi söylemiyorum bile nasıl dikkat etiklerini ... inanın ALLAH  blinçsiz insanları  çoçuk sahibi yapmasın zengin fakir farketmez....

Geri