sonunda aldım corsa'yı

getz de arabamı varmı ole bı model :)

öncelikle bir corsa kullanıcısı olarak iyi bir tercih yapmış olduğunu belirtmek isterim.hayırlı uğurlu olsun.güle güle kazasız belasız kullan inş.
daha sonra getzle kıyaslamaya gelince..çok yeni bir opel kullanıcısıyım yapacağım yorumu opel milliyetçiliği olarak algılamasın kimse ama piyasadaki arabaların %60-70 ini kullanmış birisiyim.kullandığım araçlar içerisinde gerçekten opel bariz farklı bir araç.bunu sadece ben söylemiyorum.benim aracımı kullanan ark.larım da belirtiyor.bari lütfen opel corsa ile getzi kıyaslamayın.rica ediyorum..

öncelikle bir corsa kullanıcısı olarak iyi bir tercih yapmış olduğunu belirtmek isterim.hayırlı uğurlu olsun.güle güle kazasız belasız kullan inş.
daha sonra getzle kıyaslamaya gelince..çok yeni bir opel kullanıcısıyım yapacağım yorumu opel milliyetçiliği olarak algılamasın kimse ama piyasadaki arabaların %60-70 ini kullanmış birisiyim.kullandığım araçlar içerisinde gerçekten opel bariz farklı bir araç.bunu sadece ben söylemiyorum.benim aracımı kullanan ark.larım da belirtiyor.bari lütfen opel corsa ile getzi kıyaslamayın.rica ediyorum..

Zaten bende daha öncede yazdığım gibi kıyaslanmaması gereken bir durum olduğunu söylemek istedim. Ama bayağı bi kıyaslama yapıldı. Herkesin görüşüne saygı duymak lazım tabi...

arkadaşım hayırlı olsun guzel arac
gets se gelınce bence bı dızelıne bının deneyın derım ıyı bır cekış ve hızlanma şahsen kullandım bızım 1,3 dızeller hıkaye dıyorum bıre bır kıyasladık donanım ve işçilik harıç tabı arada kılo olarak daha hafıf galıba

Son düzenleme:
ben corsa yı almadan önce çok araştırdım o sınıftaki tüm araçların sıfırını test ettim getz bana o zaman tam bir şantiya aracı gibi geldi kulladığım araç dizel di ve içine massey motoru koymuş gibiydi ama hakkını yememek lazım çok kuvvetliydii
opel corsa ailenle beraber uzun ve güvenle binebileceğin ve ikinci elde de en az zarar edeceğin araçlardır biridir iyi tercih etmişssin bu arada 17000 tlye sıfır araçlarda var yani sorun araba almaksa

bence getz in lafini bile etmeye degmez 2008 model bile olsa o arabaya o kadar para verilmez. hayirli olsun güle güle kullan

getz'in rakibi olsa olsa ,kia picanto, tata indigo, chery kimo'dur.

bence gereksiz bir kıyaslama olmuş , en doğrusunu yapmışsınız ALLAH kazadan beladan korusun inşallah.

de getzzzzz yaa :D bi de getzzz yani :D teneke kutu :D corsa getz'in hem üstünden atlar hem içinden geçer sağlamlık konusunda hemde teknoloji konusunda.

yaa getz midir nedir allahın korelisi , adamların görüş açıları yok tabi gözlerden ezmeyin !!

Geri