sonunda aldım corsa'yı

80lerden kalan iç mekan plastik malzemesi ve kalas gibi sertliği , arasına benim bile girebileceğim parça birleşim noktaları , çektiğinde kırılacak hissi veren iç kapı açma kolları ve iç mekan dizaynını ,kullanılan malzeme kalitesini saymazsak dıştan gayet güzel bir araç getz

Yanlış anlama olmasın Getz i veya başka bir markayı tabikide kötülemek istemeyiz. Ama getz in 2008 modeli ile corsa nın 2004 ü aynı fiyat. Bunun bir sebebi olmalı muhakkak.

klasik türk düşüncesi az yaksın çok kaçsın bakım fazla gerektirmesin gerektirsede ucuza mal olsun hesabı düşünerek hyundai türkiyede çok rağbet görüyor. Parça fiyatları hakkında fikrim yok hyundailerin ama dışarıdan bakarsanız biri 2008 biri 2004 corsa 4 sene eski olmasına rağmen değeri hala 2008 model araçların seviyesinde birde bu yönden bakın derim 4 sene sonra getz in fiyatları sürünürken corsalar hala iyi paralara alıcı bulabilecekler.

2008 getzi tercih ederim....

Yine bir Atmı Eşşekmi karşılaştırması...gereksiz..
bu arada fiyat çok iyi ..güle güle kullan

Yine bir Atmı Eşşekmi karşılaştırması...gereksiz..
bu arada fiyat çok iyi ..güle güle kullan

Teşekkür ederim. Her türlü yoruma açığız tabikide. Ama şunu da kabul etmek lazım Corsanın sıfırı 33000 tl. Getz in sıfırı 19000 tl. Jazz ile corsayı kıyaslasaydık yorumlar biraz daha farklı olurdu ama dediğin gibi bir kıyaslama bence de:)

Kendi arabam corsa..işteki arabam getz...getz de beni rahatsız eden tek şey arabaya bindiğimde kendimi havada hissetmem ve virajlarda yumuşak amortisörler öle bir sallama yapıyorki rahatsız oluyorum..bu benim düşüncem tabiki..saygılar

Getz'i Corsa'ya tercih eden arabadan pek bir şey anlamıyordur diye düşünüyorum.

Getz'i Corsa'ya tercih eden arabadan pek bir şey anlamıyordur diye düşünüyorum.

bozulunca görürsün kim anlıyomuş :kop:

Güle güle binin

Geri