Sonradan Klima

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uploader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
torpidoyu sökecekler. ses yapma ihtimali çok yüksek.. tekrar düşünün derim

bu adam hem üni de hoca,hem albela ya biniyor,hemde klimasız ? ben onu düşünüyorum hala ?!?!?!

Şimdi asıl sorun şu :D Araç hocamızın babasının. Babası normalde yılda 1000 km bile yapmıyor. Hocamda ev aldığı ve 8 sene daha borcu olduğu için kendi aracını sattı ve babasının boşta duran aracını kullanıyor.

Şimdi aracı satmak isteseler araç babasının ve çok temiz neredeyse hiç kullanılmamış bir araç. En az 4 sene daha bineceğim diyor. Yenisini alana kadar 1500 TL ye kadar klima taktırıp kullanayım diyor. Vs vs. düşünceleri çok mantıklı.

yani biz Ankara'ya da gelmeyi düşünüyoruz zaten gelmişkende temiiz bir klima bulursak taktıralım diyoruz.

Şimdi asıl sorun şu :D Araç hocamızın babasının. Babası normalde yılda 1000 km bile yapmıyor. Hocamda ev aldığı ve 8 sene daha borcu olduğu için kendi aracını sattı ve babasının boşta duran aracını kullanıyor.

Şimdi aracı satmak isteseler araç babasının ve çok temiz neredeyse hiç kullanılmamış bir araç. En az 4 sene daha bineceğim diyor. Yenisini alana kadar 1500 TL ye kadar klima taktırıp kullanayım diyor. Vs vs. düşünceleri çok mantıklı.

yani biz Ankara'ya da gelmeyi düşünüyoruz zaten gelmişkende temiiz bir klima bulursak taktıralım diyoruz.

Çok haklısınız bu temiz aracı elde tutma fikrinde, ama kolay birşey olmadığı için böyle söylüyoruz. Ben kendim zamanında araştırmıştım. Sadece klimayı o fiyatlara alıyorsunuz, montaj vs daha bir sürü masraf. Ve araçla oynanacak. Kolay değil yani ama illa böyle olsun diyorsanız aşağıdaki firma ile görüşünüz. Webasto nun sitesinden buldum. Birde Fiat çıkmacılarına sormak lazım.

Gönül Isı - Sasmaz Oto Sanayi Sitesi, 25.sokak, No:16 Sasmaz Ankara
Tel: (312) 278 04 42 Faks (312) 278 44 94

Geri