Sönmeyen Sis lambası

Az önce eve geldim ve ilk iş sis lambasının sigortasını takmak oldu.Hiçbir sıkıntı yok :confused: Rolenin arızalı olup olmadığını denemek gibi bir şansımız var mı acaba? Sanırım pek pahalı bir parça değil değiştiririz ama yine aynı sıkıntı olursa sumsuğu vurur kırarım :D

Az önce eve geldim ve ilk iş sis lambasının sigortasını takmak oldu.Hiçbir sıkıntı yok :confused: Rolenin arızalı olup olmadığını denemek gibi bir şansımız var mı acaba? Sanırım pek pahalı bir parça değil değiştiririz ama yine aynı sıkıntı olursa sumsuğu vurur kırarım :D

Yok maalesef. %90 yeniden arıza yapmaz. Role fiyatı 3-5 TL.

sisleri bikaç kez yak söndür arızalıysa zaten mutlaka tutukluk yapacaktır

sisleri bikaç kez yak söndür arızalıysa zaten mutlaka tutukluk yapacaktır
Bu sefer de sislerin düğmesi bozulmasın :) Bu arada imzandaki böceği kaldırsan be kardeş :)

Siste röle mi olurmuş diyen usta herhalde et ustası filan bir elektrik ustasının dediği lafa bak :D

Geri