sonar marka angel ve 1 aylık xenonlarım boşta oldugu için satılıktır

stranger_ksk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabamı sattım o nedenle sonar marka siyah taban angel ve xenonlarım boşa çıktı.isteyen arkadaşlar için xenon+angellar 325 tl. opelim net üyelerine özel ayrıca corsa c için branda hediyedir.saygılar

Ekli dosyalar

• xenon.webp
    xenon.webp
    44.7 KB · Görüntüleme: 120
  • xenon 1.webp
    xenon 1.webp
    45.9 KB · Görüntüleme: 76
  • xenon 2.webp
    xenon 2.webp
    62.1 KB · Görüntüleme: 59
  • xenon 3.webp
    xenon 3.webp
    72.6 KB · Görüntüleme: 55
  • xenon 4.webp
    xenon 4.webp
    69.4 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
ıyı gunler kardesım sadece farlarını almak ıstesem zenonlar harıc bana msj atarmısın 0507 691 21 32 tesekkurler..

arkadaşlar xenonları kendi aracıma taktım o nedenle sadece angellarda şok fiyat 225 tl,saygılar

Son düzenleme:
HayırLı Satıslar ama Ilan yanlıs Yerde degilmi.?

birkaç ilan var forumda hepsinide siz açmışsınız ve satıldı diyede gördüm şu an durum nedir satılmadıysa son fiyat ne olur?

kuzenimde varda acaba hepsimi öyle merak ediyorum.kuzenimdeki angeller havayı gösteriodu yani tam kazaya yol acacak cinsten.oda bunla aynı markaydı sanırım sizdede bu sorun varmı ?

arkadaşlar bir arkadaş almıştı telefonlara çıkmaz oldu ,sonra ortadan kayboldu forumda böyle arkadaşlarda var:)) son fiyat çift için 225 tl.saygılar ben kullandım bir sorun çıkmadı

bu sonarlar da far yüksekligi. ayar dügmesinden kontrol edebiliyomuyuz?yoksa sabitleniyomu?

kontrol ediliyor. far motoru çalışıyor.

bi indirim yapta alalım sıfırı 250 260 civarında kullanılmış bi ürüne fazla bence

Geri