Son zamlardan sonra DİZEL Corsam hala bir avantajlı mıdır?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Arkadaşlar son zamlardan sonra bizim bu dizeller hala avantajlımı? Ne kadar oynadı bilmiyorum ama sanırım LPG ye daha az zam gelmiş.

Zaman zaman arkadaşlarla konuşuyoruz "ne güzel dizel araban var seni etkilemez" diyorlar. Fakat ben içimden "yemeyin beni şimdi" diyorum....

Bu durumda bizim zaten benzine yaklaşan fiyatlar yine tartışmalı hale geldi. 2 ay oldu arabayı alalı, ama artık binerken düşünür oluyorum. Daha zevkini almadan. Yine bineceğim ama biraz düşünerek sanırım. Yüklenmeden gaza ağır ağır zorlamadan... Tasarruf nasıl edilir anlam veremedim...

sikma canini kullandigin araba en ihtisatli arabalardan biri ..daha avantajlisini arasanda bulamazsin gez, toz, cikar keyfini.ben öyle yapiyorum..:D

usta lpg nın nesı avantajlı benzın atıosun kpg atıosun ee motor en az 1.6 oluo gıtmesını ıstıyosan oda 250 kurus altına dusmuo... sen dızel aracına 20 lıralık mazot alınca bı pazarı cıkarrsın adam 30 35 lıraya anca cıkarr lpg bnzın ıle... basmazsa tabı:):)

nasıl avantajlı olmasın. diger 1.6 araçların yakıt tuketımı 10 lıtrelere yakınken, heleki benzin 3.65 iken , seninki nasıl avantajlı olmasın? keseme uygunmudur dersen orasını bılemem

her üç yakıtında fiyatını arttıgını düşünürsen hala avantajlı

Hepsi artıyor nede olsa...

LPG deki artış az gibi geldi bana. 0.25 kr oynadi bizim dizelde sanırım. Tüp sanırım 0,10 kr gibi bişey arttı. Yanılmıyorsam...

bisiklet en avantajlisi :)

Geri