Son zamanlarda Astra CDTI alan var mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cocotr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cocotr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, ben 2007 model 11000 km'de 1.3 CDTI Enjoy Sport aracımı satıyorum. Üzerinde Philips Xenon + Philips Sis; cruise kontrol; kol dayama, krom çıta,park sensörü, film; karter koruma ve boya koruma var.

Aracımın fiyatı ne kadar olmalı noktasında endişem var. 32500 teklif ettiler sizce az mı yoksa satmalımıyım.

Bu arada ilk servisi (15000 bakım) ücretsiz olacak.

Yorumlarınız çok önemli

piyasası 32-36 dır

fiyat normal bencede.. ayrıca ücretsiz servis diye bir şey yok en az 350 ytl çıkar cebinden..

arkadas piyasa degerini soylemis. ama o size 32500 teklif etigine gore siz 33500 deseniz de verir gibime geliyor. hani 5 i veren 1 de verir hesabi. yani bence bu fiyat iyi ama siz yinede 1-2 milyar yukari satarsaniz kariniz olmus olur. akilli bir pazarlik yapin.

arkadas piyasa degerini soylemis. ama o size 32500 teklif etigine gore siz 33500 deseniz de verir gibime geliyor. hani 5 i veren 1 de verir hesabi. yani bence bu fiyat iyi ama siz yinede 1-2 milyar yukari satarsaniz kariniz olmus olur. akilli bir pazarlik yapin.

Fikret beye katılıyorum. Bende sıfır almadan önce 5-6 ay önce 2006 enjoy CDTI bakmıştım. Sizin araba için 32.500 verdiyse 1 milyar daha verir.

33 den aşağıya verilmez diye düşünüyorum.

O fiyatı verdilerse sat bence iyi vermişler. Bu sitede bir arkadaş sattı o fiyata 2006 cosmo donanımlısını cam tavan Esp katlanır yan ayna xenon farlı falan bence njoy un bu fiyat etmesi zor 37000 civarı 2008 i

fiyat normal bencede.. ayrıca ücretsiz servis diye bir şey yok en az 350 ytl çıkar cebinden..

Benim aracımın plakasına özel ücretsiz servisi var arkadaşlar. General Motors'un bana hediyesi.

Dolayısı ile 350 ytl yok; birşey biliyoruz ki söylüyoruz.

Geri