Son Seyrettiğimiz Vizyon Filmler Ve Yorumlarimiz

aa divx ler sayılıoomu :D

Garfield 2 :) 1'den farkı yok Garfeild fanatiklerini hitap ediyor sadece:)

Bugün Tetikçi (Crank) adlı filme gittim.. film, adının fazlasıyla dışında, aksiyon sahneleriyle dolu eğlenceli bir filmdi, Jason Statham her zamanki gibi oyunculuğu ve karizmasıyla filmi fazlasıyla izlenebilir hale getirmiş.. tavsiye ederim..

arabalar dıe cızgı fılm cıkcaktı geldımı yaw ona gıtcem ben:D

Melissa P.
Kitabındaki tadı alamadım filmde :D

Kutup Macerası nı izlemenizi tavsiye ederim -özellikle benim gibi sibirya kurtlarına hasta olanlara- ...

mdellal' Alıntı:
Kutup Macerası nı izlemenizi tavsiye ederim -özellikle benim gibi sibirya kurtlarına hasta olanlara- ...

2-3 ay önce divx'ini izlemiştim orj adı eight below du yanlış hatıtlamıyorsam.bizde köpek olduğundan film baya acıklı gelmişti, hanım salya sümük ağlamıştı filmde :)

Click'i izledim demin, 5 dakka önce bitti divx saolsun.Umduğumdan çok farklıydı filmin seyri, hayata dair güzel bir mesaj içeriyor.Tavsiye ederim...

orKun' Alıntı:
Melissa P.
Kitabındaki tadı alamadım filmde :D

filme gittim ikinci yarısını izlemedim sıkıcıydı

skyeye' Alıntı:
2-3 ay önce divx'ini izlemiştim orj adı eight below du yanlış hatıtlamıyorsam.bizde köpek olduğundan film baya acıklı gelmişti, hanım salya sümük ağlamıştı filmde :)
O tarzda bi de Kar Köpekleri diye bi film var.Başrolde Şeytan adında bi Sibirya Kurt'u oynuyo;tavsiye ederim şahsen ... :rolleyes:

Geri