Son Seyrettiğimiz Vizyon Filmler Ve Yorumlarimiz

NighTFLighT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
YENİ BİR BAŞLIK AÇMAYA KARAR VERDİM..BURADA SON SEYRETTİĞİMİZ VİZYON FİLMLERİ VE YORUMLARI YAPALIM VE ONA GÖRE FİLM TERCİHLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRELİM DERİM BEN

BUYRUN İLK YORUMLAR BENDEN

GÖL EVİ : KÖTÜ 1 AŞK FİLMİ BENCE GİTMEYE DEĞMEZ .İLLE DE SEYREDİCEM DİYORSANIZ DVD DE TAVSİYE EDEBİLİRİM

ARABALAR : ÇOK ŞİRİN 1 ANİMASYON , OPELİM ÜYELERİNİ KESER Mİ BİLMEM AMA İZLEYİN DERİM .

Bence bu başlık herkes için çok faydalı olacak.Burada yapılan yorumlara göre gidip gitmeyeceğimiz filmlere karar verebiliriz.Uzun zamandır bir filme gitmedim yorum yapamıyorum:D:D

AMERİKAN BÜYÜSÜ:BENCE HİÇ GİTMEYİN EGER VİZYONDA İSE HALA BİZ ARKADASLARLA KORKACAZ DİYE GİDİP RUH KIZI HAVAYA KALDIRIP ŞAMARLAMAYA BAŞLAYINCA GÜLMEKTEN ÖLDÜK:D

evde tek basına belki biraz korkabilirsiniz :eek:

tokyo drift : uzun metrajlı nissan reklamı gibi geldi bana 1. bölümün keyfini wermedi

ilizyonist : edward norton hayranıyımdır zati .. görülmesi gereken bi film

karayip korsanları2: bence çok başarılı bir korsan filmi gerci 1.side çok güzeldi buda çok güzel

Scary Movie 4: klasik bi scary movie serisi, garez, village, saw, dünyalar savaşı gibi filmlerle çok güzel dalga geçiyor.. gülmek isteyenler için güzel bi film..

AMERİKANIN BÜYÜSÜ:Abi sakın gitmeyin o filme ordu driftle beraber gittik. filme bide 18 yaş sınırı koymuşlar filme zor girdim!! ama gülmekten ölodük

En son eşimle 4 ARALIK 2005 Pazar günü 22:45 matinesinde BABAM ve OĞLUM'u izlemiştik..
Eve geldiğimizde saat 01:00 filandı,dolayısıyle tarihte 5 ARALIK 2005 Pazartesi olmuştu... Bu filmi,tarihini ve saatlerini ölene kadar unutmam... Bu kadar iyi hatırlamamın sebebide çok önemli olmalı tabiiki.. Evet çok önemli!!!!!
Eve geldikten 3 saat sonra apar topar hastaneye gittik..
Abartmayım ama Etiler'den Merter'e gitmem max. 10 dakika sürdü..
Saat 04.15'ten 07.35'e kadar hayatımın en sıkıntılı anlarını yaşadım..
Özellikle eşimin ameliyatta olduğu 07:00-07:35 arasındaki 35 dakika bana 35 yıl gibi geldi..
07:37'de ameliyathanenin kapısından hayatımın en büyük sürprizini Doktorumuz bana doğru uzattı.. FATMANAZ :)

Bir filmin insan hayatında bu kadar büyük yeri olur..
BABAM ve OĞLUM güzel filmdi :rolleyes:
Fatmanaz çok teşekkür ederim kızım,sayende 9.5 aydır Sinemaya gidemiyoruz :)
Arkadaşlar izlediğiniz filmleri biraz anlatında,gidemiyoruz bari okuyalım :D

yavuz filmin girişi sende o hastaneye yetişme anında sıkıntı yaratmadı pek galiba...:) ama güzel bir anı olmuş gerçekten. yerine de çuk oturmuş...

verderveremem' Alıntı:
yavuz filmin girişi sende o hastaneye yetişme anında sıkıntı yaratmadı pek galiba...:) ama güzel bir anı olmuş gerçekten. yerine de çuk oturmuş...

ALLAH KORUSUN..
Çok şükür kapıda Astra GSI vardı :)
Ama aklımdan geçmedi değil o anda..

Geri