Son kez Denizli-İzmir Yakıt verileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okanttnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alın bakalım size veri..

denizli - aydın - izmir - çeşme
çeşme - izmir - aydın - denizli

toplam 660 km ortalama 318.ytl./ km'de.. toplam 210,00 ytl. ( bu benzinliyken )( ortalama hız 108 di )( bir ara ibrede 210u gördüm + 4 kişi ful dolu araba)

denizli - aydın - didim
didim - aydın - denizli 630 ( 80 km şehir içi ) km ortalama 203.00Ytl.. toplam 128,YTl ( bu da tüplü )( ortalam hız 93 )( ful dolu araba )

alın bakalım size veri..
toplam 660 km ortalama 318.ytl./ km'de.. toplam 210,00 ytl. ( bu benzinliyken )( ortalama hız 108 di )( bir ara ibrede 210u gördüm + 4 kişi ful dolu araba)
denizli - aydın - didim
didim - aydın - denizli 630 ( 80 km şehir içi ) km ortalama 203.00Ytl.. toplam 128,YTl ( bu da tüplü )( ortalam hız 93 )( ful dolu araba )
Benzinde ortalama 31,8 kuruş yakmışsın. Ben uzun yolda 22-24 kuruş arası yakıyorum. Yanlız benim ortalama hızım tahminen 85-90 arasıdır. Bu da sürat arttıkça yakıt tüketiminin de arttığı tezini doğruluyor. (Bazıları inatla buna inanmıyor da)

alın bakalım size veri..

denizli - aydın - didim

Vallaha resimlerde ekleseydin çok güzel olurdu böyle çok anlamlı olmuyor malesef...

Aşağıdakide senin güzargahında çekilmiş değerler istersen bir oku.:)

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=27655

Bizimde üni yıllarımız denizlide geçti hey gidi günler be..

şehir içi şehir dışı şehir ortası fark etmez her yerde 12-15 lt yakıorm :D oh ya millete bak :) ayrıca bizim vectradada 9 litrenin altını göremedik malesef :(

şehir içi şehir dışı şehir ortası fark etmez her yerde 12-15 lt yakıorm :D oh ya millete bak :) ayrıca bizim vectradada 9 litrenin altını göremedik malesef :(
range 50 yaksa nolur :D

Vallaha suvlar için dediklerin doğru malesef..

Touareg 12-14lt arasında geziyor tabiki bu değerler dizel araç için..

Geri