Son Karar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan satir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence ikisi arasında bir fark yok fiyat olarak hangisinden uygun bulursan onu al derim

iki lastik arasında çok fark yok fiyatları iyi araştırman gerekiyor

Hangisi dersen Bridgestone ER 300. Michelin'in o modeli Avrupa'da 2. kalite diye satılıyor. Bende ER 300 ile ContiPremiumContact 2 arasında kalmıştım. ADAC testlerinde de ikisi kafa kafaya. Conti'de karar kıldım. 4x125 liraya aldım.

Arkadaşlar biliyorum çok bahsi geçti ama sizin yorumlarınızda önemli ...x

195*60*15 Yazlık lastik 2000 Astra G hb cd ye
Brisgrton Turanza ER 300 mü 135x4
Michelin Energ Saver mi 145x4
İkisi de H desenli .....Yorumlarınız benim için önemli

Lastiği alırken daha çok hangi şartlarda kullanacağınız önemli.Tamamen düzgün yolda kullanacaksanız michelin derim.Bozuk yolda michelin pul pul dökülüyor.Geçen sene mayıs ayında 640ytl ye 4 adet micheli primacy pilot V serisi aldım.6 ay kullandım balık sırtı gibi pul pul döküldü.Hamuru yumuşak olduğundan bozuk yola hiç gelmiyor.Bence bridgestone alın.Ben bir daha michelin almamaya karar verdim.

Michelin Energ Saver kullanıyorum. Memnunum, özellikle Ankara'da. Yanlız İzmir'de sıcaklarından dolayı yollarda yumuşamalar oluyor, onlardan dolayı mı yoksa lastiklerin yapısından mıdır nedir son zamanlarda kaymalar arttı gibime geliyor. Öyle ki otomatik araba bile kalkışlarda biraz zorlayınca patinaj çekiyor. (çevreye karşı ayıp oluyor)

195*60*15 Bridgestone Turanza ER 300 4 adet 450 ytl 6 taksit aldım
2008 yılı 18 haftası

bende turanza derim duruş itibariylede hoş duruyor...ben hiç düşünmeden aldım

Geri