Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
farlar benimde aklımda fakat açtırmaya cesaret edemiyorum en azından şu an için :sorry:
herkes şikayetçi abi bende pişman oldum gittiğime gideceğime arkadaş megane ı bastı onda da vardı aynı sorun gitti başka bi yerde orjinale döndü benim arabada çok sekiyor sinir bozucu bi durum dayanamassam bende dönücem orjinale
dizel dimi bu arac? eger dızelse ezgoz ucu taktırmıssınız yaa arka camı tanponu fln is yapıyormu ben taktırmak ıstedım ustalar onermedı de o yuzden sorayım dedım?
dizel dimi bu arac? eger dızelse ezgoz ucu taktırmıssınız yaa arka camı tanponu fln is yapıyormu ben taktırmak ıstedım ustalar onermedı de o yuzden sorayım dedım?