Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel farlarında içini siyaha boyasan dahamı iyi olur acaba.. ön ızgara çok boş kalmış çünkü tek başına sim siyah siyah zeminli farlarla ön bakış bir bütünlük kazanabilir görüşündeyim.
burak cantürke söyle 3 defadır geldim ihtiyacımı karşılayamadım. arkadaşlar araba çok esniyor yay taktı gene öyle hep sürtüyor araba bana bi çare düşünsün gelicem bir gün belikde haftaya
güzel farlarında içini siyaha boyasan dahamı iyi olur acaba.. ön ızgara çok boş kalmış çünkü tek başına sim siyah siyah zeminli farlarla ön bakış bir bütünlük kazanabilir görüşündeyim.
burak cantürke söyle 3 defadır geldim ihtiyacımı karşılayamadım. arkadaşlar araba çok esniyor yay taktı gene öyle hep sürtüyor araba bana bi çare düşünsün gelicem bir gün belikde haftaya
herkes şikayetçi abi bende pişman oldum gittiğime gideceğime arkadaş megane ı bastı onda da vardı aynı sorun gitti başka bi yerde orjinale döndü benim arabada çok sekiyor sinir bozucu bi durum dayanamassam bende dönücem orjinale
hayırlı olsun gule gule kullanın ama cok sekıyorsa alcanız colıverr bakcan keyfıne en guzelı canturk bızım arkadasın tanıdıgı bana da söyledıler orda yaptır dıye yaptıgı fıyata colıverr fıyatı bulunca vazgecmıstım