''Son Dakika''

Helikopteri Kiraladıkları Filo Şirketinin Yaptıgı Acıklamaya Göre Bütün Helikopterlerde Düştüğü Andan itibaren Sinyal Gönderen Cihaz Varmıs Fakat Bu Cihaz Şiddetli Düşmelerde Devreye Giriyormus.Yani Helikopterde Fazla Bir Parçalanma Olmadıgı Vede Can Kaybının Olmamasını Beklıyorlarmıs.

Allah hepsine dayanma kuvveti versin ama artık bu saatten sonra............

bu saatten sonra kazadan sağ çıksalar bile soğuktan Allah korusun ölmüş olabilirler ama ben hala neden bulunamadılar anlayamadım...

hükümete yakın biri düşseydi nasıl bulurlardı saniyede bulurlardı saniyede ! aramalar yetersiz yazıklar olsun bu devlete yazıklar olsun !!!!!

Allah tan umut kesilmez.biz sabır ve dua ile bekliyoruz.

hükümete yakın biri düşseydi nasıl bulurlardı saniyede bulurlardı saniyede ! aramalar yetersiz yazıklar olsun bu devlete yazıklar olsun !!!!!

ne alakası var. 961 tane köy korucusu var... yaklaşık 1000 kişi en az...
hava şartları kötü olduğu için ELT çalışmadığı için karadan tarama yapılabiliyor. açıklamalara bakılırsa görüş mesafesi 5metreye kadar düşebiliyor ve belkide enkazın 10metre yanındasınız ama farkına varamıyorsunuz. böyle kafanızda kurup kurup ortaya tartışma konuları çıkarmayın lütfen. orda bir siyasetçinin olmasından ziyade 6 can var ... kimse siyasi bir olay olarak bakmasın...

Öyle tesadüfler ülkesinde yaşıyoruz ki, bu "tesadüfi" kazalar hep sivrilmiş vatan sevdalılarını buluyor.Öyle bir istihbarata sahibiz ki, düne kadar Kandil dağı BBG evi gibiydi.
Öyle teknolojik donanıma sahibiz ki, kapalı cep telefonlarının sinyallerinden bile kişilerin yerleri tespit edilebiliyordu.
Koca helikopter düşüyor yeri bulunamıyor. Helikopterin içinde bulunan herkesin cep telefonu var. Sinyaller alınamıyor. 112 Acil ile uzun konuşmalar yapılıyor, Yer tesbiti yapılamıyor.
Bilim adamlarını taşıyan uçak düştüğü zaman, uçağın yerini tespit etmek için Fransızlardan yardım istendi mi istenmedi mi ?
Şimdi hangi ülkeden medet umuyorsunuz sayın yetkililer ?
Enkazdan canlı çıkabilme ümidinin kalmadığı kesinleştiği vakit, tam koordinlatları "dış kaynaklar", "müttefikler" büyük bir zevkle verirler. Sizde aradık bulduk ama geç kaldık diye üzülürsünüz.
Yok eğer cidden bulamadılarsa 1 ay önce Hollanda'da düşen uçak için Hollandalılara "yarım saat geç müdahale ettiler, pilotlar o yüzden öldü" diye martaval sallayan yetkili güruhunun 2 gündür bir helikopteri bulamaması da ne acıdır o ayrı konu.
"Gece -15 derece oldu diye arama kurtarma ekipleri çekildiler" ne demek ya. Askerde -20 derecede yarım saat çapraz nöbet tutuyorduk. Nasıl komik bahaneler bunlar.

ELT dediğiniz sistem dünya üzerinde fransadan sağlanıyor. uydudan gelen direk bilgiler fransada işleniyor kimse kimseden medet ummuyor.
ayrıca siz askerde nöbet tutyordunuz askeri kıyafetle. orda insanlar karda tipide siste sabit durmuyor. yürüyor dağ tepe aşmaya çalışıyor. ve bunların çoğu korucu. yani tam donanımlı amerikan deniz piyadesi değil. TSK nın helikopterleri hava şartlarında uçamıyor insanlar nasıl hareket edecek...

eğer hala hayattalarda allah yardımcıları olsun...

ELT dediğiniz sistem dünya üzerinde fransadan sağlanıyor. uydudan gelen direk bilgiler fransada işleniyor kimse kimseden medet ummuyor.
ayrıca siz askerde nöbet tutyordunuz askeri kıyafetle. orda insanlar karda tipide siste sabit durmuyor. yürüyor dağ tepe aşmaya çalışıyor. ve bunların çoğu korucu. yani tam donanımlı amerikan deniz piyadesi değil. TSK nın helikopterleri hava şartlarında uçamıyor insanlar nasıl hareket edecek...
+1907 Orda Olan Bir Can Siyasetle Bulunamamasının Alakası Yok...:cry:

İşte Yazıcıoğlu'nun Mamak Cezaevi'ndeyken yazdığı ve okuduğu 'Üşüyorum' şiiri
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum
Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum
Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum..

http://videonuz.ensonhaber.com/habe...i-sesinden-siir-beton-cok-soguk-usuyorum.html

http://www.sabah.com.tr/video_detay,2a5f5d1759daf718ee9f9d65f6224941~1.html

bulundugum yer ıtıbarı ıle kendısını ve aılesını yakından tanıyorum olaganustu temız bır sahsıyettı kımı sıyasetcıler gıbı kırlı ısler cevırmıyordu cok temız sıyaset anlayısı guduyordu
kendısı ıle genel secımler oncesınde yasadıgım kucuk bır olay vardı esnaf zıyaretlerı ıcın gezıyordu sayın yazıcıoglu bızım atolyeyede geldı yakasında bır bocek vardı elımı uzaatım bocegı alıyordum elleme dursun dedı ve oglunu kırım kongo kanamalı hastalıgı yayan gene tarafından ısırıldıgını bır sey olmadıgını kendısını o bocek ısırsa ne olur dedıgını hatırlıyorum
cemab-ı allahdan nıyaz edıyorumkı kurtulus haberı gelır gozlerım dolu ıyı haberlerını beklıyorum

Geri