''Son Dakika''

12.03.2009

Ankara'da Elektrik Kesintisi..

Dağıtım şebekelerinde planlanan yıllık periyodik işletme, bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle 15 Mart Pazar günü Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Çankaya'da, İzmir Caddesi Öztuğ Pasajı ve civarı, 09.00-12.00 saatleri arasında, Ceyhun Atıf Kansu Caddesi, 130 numara ve civarı, Nenehatun İlköğretim Okulu, Gözde Plaza ve civarı, 17. Sokak ve civarı, 09.00-14.00 saatleri arasında, Tanyeli, Akat, Uzunselvi, Şehit Hasan Karaca sokaklar ve civarı, 10.00-15.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Keçiören'de, Kuşcağız Mahallesi Çiğdem, Bağdat sokaklar ve civarına, 10.00-15.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Kazan'da, Saray, Dağyaka mahalleleri, Azo Galvaniz, Saray Kimya, Aygersan, Durukan Gıda, Akhan Profil, Bozankaya Oto, Aydoğanlar, Gelişim, Güçlü İnşaat, Keresteciler Sitesi, Hidrosan, Smart Boya, NT Grup, Anka Cam, Isımek, Yayla Bakliyat, Şark Kimya, Set Çimento, Katılım Aş, Özgür Nakliyat, Pelka İmalat, Baran Çelik eski trafosu, Özgür Gıda, Tamer Reklam, Levent Oyuncak, Orpaş, Bildirici ve civarlarında 09.00-14.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak.

Haymana'da, Medrese, Seyran, Kayabaşı mahalleleri ve Yeni Mahalle'nin bir kısmı, 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

12 haftadır 6 bilenin çıkmadığı ve toplam 34 milyon 150 bin liralık büyük ikramiyenin bu haftaya devrettiği Süper Loto çekildi. Bu haftaki büyük ikramiye 49,817,782 lira oldu. Şans iki kişiye güldü... Şanslı şehirler İstanbul ve Bursa oldu...
İŞTE KAZANAN NUMARALAR

2, 5, 29, 38, 41, 51

ŞANSLI ŞEHİRLER İSTANBUL VE BURSA
Süper Loto 6/54 oyununun bu haftaki çekilişinde 6'yı 2 kişi bildi. Kuponlarını Bursa-Nilüfer ve İstanbul-Beylikdüzü'ndeki bayilere yatıran talihliler 24 milyon 908 bin 903'er TL kazandı.
5 bilen 548 kişi 7 bin 434 TL 65'er Kr, 4 bilen 35 bin 286 kişi 124 TL 40'ar Kr, 3 bilen 847 bin 496 kişi de 8 TL 50'şer Kr ikramiye alacak.
Bu haftaki çekilişte, 65 milyon 485 bin 290 TL 38 Kr ikramiye dağıtıldı.
Hasılattan Türkiye'nin tanıtımı, Çocuk Esirgeme Kurumu, Olimpiyat Oyunları, Savunma Sanayii ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna 18 milyon 801 bin 9 TL 72 Kr, KDV olarak 12 milyon 402 bin 993 TL 66 Kr, Şans Oyunları Vergisi olarak da 6 milyon 963 bin 336 TL 93 Kr aktarılacak.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopterin iniş sırasında kaza geçirdiği ve helikopterdeki 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

Sağlık Bakanlığı'nın bir hava ambulansını yolladığı bildirildi. Helikopter içinde Muhsin Yazıcıoğlu'nun dışında bir gazetecinin olduğu da iddia edildi. Yaralıların 112'den yardım istediği öne sürüldü.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopterin iniş sırasında kaza geçirdiği ve helikopterdeki 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

Sağlık Bakanlığı'nın bir hava ambulansını yolladığı bildirildi. Helikopter içinde Muhsin Yazıcıoğlu'nun dışında bir gazetecinin olduğu da iddia edildi. Yaralıların 112'den yardım istediği öne sürüldü.

gercekten olaganustu uzuntu veren bır olay sahıslar kım olursa olsun secım oncesı taraftarlarını yakından ve derınden uzen bır olay hala tam bır sonuc yok yaralılarmı yoksa daha kotusumu allah yar ve yardımcıları olsun

Haberleri izliyorum beynim döndü bi kurtarıldı hastaneye kaldırıldı dediler bi olay yerine ulaşamaya çalışıyoruz enteresan çarpık haberler var.

Allah acil şifalar versin kurtulurlar işallah biran önce...

Ne yazık kı hala ulasılamamıs sanırım bulamıyoruz fln deniyor ama bence bu haberin sonu kötü gibi :( yabancı ülkeler uydudan buluyor bizimkiler bi helikopteri bulamaz :(

.................

Son düzenleme:
ogun samast geldı aklıma. BBP nın yardım ve yataklıgı dedıkoduları donuyordu..

sabah saatlerinde arama çalışmalarının halen sürdüğü enkaza hala ulaşılamadığı,yoğun tipi ve sisin görüş mesafesini düşürdüğü ve 2 aramada kişinin donma tehlikesi geçirip hastaneye kaldırıldığı gelen bilgiler arasında....ana haber anonsu gibi oldu ama allah yardım etsin..

Allah kendisine ve yanındakilere yardım etsin..Dualarımız onlarla,iyi haberleri bekliyoruz.

Geri