son bir konum..

savaş abi boşver bu kacıncı nasıl yapsam ne yapsam suç oluyor

takma kafana biraz dikkatli yazdınmı sıkıntı olmaz istenileni yerine getirdinmi iş ok dir

sen bendeki 1959 model chevrolet hastalığının boyutlarını bilmiyorsun.

jv4sus.jpg

sana oooffffffffff diyorum savaş abi yaa can damarimdan vurdun beni gene hemde kanatli oooooooooooffffffffffof hastasiyim bunun yaaafu

Ömrümde ilk ve son defa çok temiz bi impala gördüm ama resmen gördüklerimin arasında en temiziydi belki Savaş abi bilirsin kırmızı bursa plakalıydı. Ama yok böyle bir araba resmen fabrikadan ilk çıktığı gibi duruyordu o döşemeler konsol ilk gün gibiydi gelin kız gibiydi araba yarım saat oturup izlemiştim:(

Türkiye'de kala kala üç beş tane temiz direksiz, şapkalı (uzun tavan) 59 kaldı.

konu biraz dağılacak belki ama bi ara kanal d'de düğün şarkıcısı dizisinde erkan can'ın arabası vardı... sırf o araba için o diziyi izlerdim... çil çil direksiz 59 impala... 400 şanzıman 400 motor hatta satılıktı 100.000€ istiyordu sahibi... 59 impala amerikanlar içinde bambaşka bir yere sahip bir araç benim için...
Aynen benim gibi desene. Dizinin yayından kaldırılmasına çok üzülmüştüm ama arabaya kalın teker ve çelik jantları yakışmamıştı, adeta sırıtıyordu (bu arabalar illaki orjinal olacak).

2iht115.jpg

Geri