son bir konum..

O kadar kafaya takma. Bak millet neredeyse cam filmi ile ilgili gün aşırı konu açıyor :).

Güzel araç gemi gibi maşallah ama 40 45 yaş sonrası için düşünülcek bi araba.:)

O kadar kafaya takma. Bak millet neredeyse cam filmi ile ilgili gün aşırı konu açıyor :).
bence de kAfana takma ,millet egzost sesini dinletmek için bile video yüklerken ,sen bilmediğin bir konuda yardım istemişsin çok mu durmak yok yola devam üzülme kardeşim ...eleştirilere fazla takılmamak lazım bize kimler neler demedi ki, arabanı da al git diyen bile oldu :D bazı şeyleri büyütmemek lazım ...

Bu araba 3500 motormu...? Abooooo....

Opel' devam...:)

Bencede güzel araba ama masraf larida düsünmek lazim bu araci istedigin ustaya götüremessin mesela ama gercekten güzel arac bende burda cok düsünüm ama acikcasi masrafindan korktum burda neden se tutmuyorlar bu arabayi birak bunu 300 C nin bile piyasasi düstu. mesela alttaki linke tiklayin görün ne demek istadigimi bir örnek sadece fiyat acisindan :)

http://www.gebrauchtwagen.at/detailansicht.php?id_fahrzeug=946111

Bencede güzel araba ama masraf larida düsünmek lazim bu araci istedigin ustaya götüremessin mesela ama gercekten güzel arac bende burda cok düsünüm ama acikcasi masrafindan korktum burda neden se tutmuyorlar bu arabayi birak bunu 300 C nin bile piyasasi düstu. mesela alttaki linke tiklayin görün ne demek istadigimi bir örnek sadece fiyat acisindan :)

http://www.gebrauchtwagen.at/detailansicht.php?id_fahrzeug=946111

öyle ama araba gemi araba gidişi manyak :)

valla alsam mi napsam Türkiye ile arasinda nerdeyse 9000 Euro fark var :) Gözünü sevem avrupanin istedigin her arabaya bin

araç yigenimin babasında var dedigim gibi hiç bir masrafı yok 3.500 motora benzin yetistiremiycigi için üstüne sıralı sistem takılı cok geniş ve konforlu araç arabanın bi şekli var yani :D

ha bide alırsan içi beyaz olmasını tercih ederim ben :D image sitesi acılsa resimleri koycamda acılmıo

Araba gerçekten gemi gibi fakat bu arabaları nedense 4 kişi için yapıyorlar ve bu bizim işimize gelmiyor. Arkaya oturan 3. kişi bile rahatsız olacak, öne iki kişi zaten oturamaz. Biz böyle gördük aynen devam ediyoruz. Corsa ya bile 7 kişi biniyoruz yeri geldiğinde :)

Ahmet Altınçubuk

Geri