sol kolonlar çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim astra da CCR600 teyp var ve sol ön ve arka kolonlardan ses gelmiyoor, acaba hata nerede olabilir, teyp ayarlarından olma ihtimali varmı varsa bu ayarı nasıl yapabilirim yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden tşk.......

teyp ayarlarından çok büyük bir ihtimal fad ve bal yazar sağ sol dediğine göre bal. ayarlarını değiştir fad da ön arka ayarı.umarım yardımcı olabilmişimdir.

alper_06' Alıntı:
teyp ayarlarından çok büyük bir ihtimal fad ve bal yazar sağ sol dediğine göre bal. ayarlarını değiştir fad da ön arka ayarı.umarım yardımcı olabilmişimdir.
bencede muhtemelen balance ayarı sağa kaymış.
değilse cihazın çıkışları zarar görmüş olabilir.

aynen eski astramda bende o ayarın düğmenin geriye çekilerek yapıldığını bilmediğimden bir 3 ay kadar sağ taraftaki hoparlörlerde bir sorun var diye gezmiştim:(
ayarı kontrol etmekte fayda var

alper_06' Alıntı:
+1987

benim teyb 500 serisi. simdi tam hatirlamiyorum ama sagsol icin bas-tizin yaninda bir dügme olmasi lazim. ön arka icinse ses dügmesi cekilerek yapiliyor. sende de böyle olmasi lazim.. dikkat dügmeyi cok cekipde koparma :)

ses düğmesini dışarı çekip balansı ayarlaya bilirsin

tşk

araba yanımda olmadığından önerilerinizi şu an deneme şansım yok ama akşam deneyeceğim yardımcı olan herkese teşekkür ederim.....

arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım ve şu anda sorun kalmadı kullanma klavuzu olmamasının zararları yardımcı olanlara tekrar teşekkür ederim ....

Yardımlaşma ve paylaşım güzel gönlünüz bol osun.:pon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri