• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Sol aynami kirmislar

mustym35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Az once yol kenarinda dikiz aynami kirmislar arka kapak fiyatini bilen warmi ?

geçmiş olsun arabanın marka modelini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz:)

40 -50 tl civarında yetkili servislerde boyalı olarakta mevcut..koly gelsin

yetkili serviste 37,40 tl kapak fiyatı + 25,50 tl boya için istiyorlar... (yetkili servis komple fiyatı 335 tl)
ama başka bi yol ise ; yan sanayi komple ayna 100 tl. :) :)
hani 70 tl verceğime 100 tl veririm komple aynayı değiştiririm de diyebilirsin..

carpan araci buldum rapor tutarsak onun trafik sigortasi karsiliyor galiba bilen warmi rapoarla olursa otoking ebirakicam sizce kac gunde cikar araba

carpan araci buldum rapor tutarsak onun trafik sigortasi karsiliyor galiba bilen warmi rapoarla olursa otoking ebirakicam sizce kac gunde cikar araba
evet sigorta karşılar o zaman....
bu konuda prosüdürü bende merak ediyorum. bilen veya yaşayan varsa lütfen tek tek anlatabilirmi??

Benim 2 sene önce fırcalı yıkamada sol ayna kırılmıstı benzinlikci zaten oraya yazmıs fırcalı yıkamada kırılan parcalaradan sorumlu değiliz diye bizimde aynalar katlanmayınca kırıldı kaskoya eğer fırçalı yıkamada kırıldı diye dilekçe verseydim benzinliğe ödetirlerdi kaskoyu aradım aracım park halindeyken evin önünde aynamı kırmıslar dedim tamam siz dilekceyi yazın dediler dilekceyi yazdım aracım park halindeyken aracın yanına geldiğimde sol aynamı kırılmıs buldum diye kaskoya verdim serviste değişti aynam sizinkini o carpan aracın kaskosu yada sigortası karsılayabılır

sakın yan sanayi komple ayna alma sallanıyo titreşim fena oluyo boşuna orjinali 350 tl diil herşey yan sanayi alınmaz örnek ayna.:)

Öncelikle geçmiş olsun. Kapak tek olarak satılıyor. Kapağı değiştir ama aynanı komple yan sanayi bir ayna ile değiştirmeni sağlık vermem. Sigorta konusuna gelince; çarpan araç sürücüsü ile birlikte kaza tesbit tutanağı dolduracaksınız. Burada aracınızın park halinde olduğunu belirtmeye dikkat edin. Her iki tarafın sürücü belgesi fotokopileri + sigorta poliçesi fotokopileri + ruhsat fotokopileri + varsa resimleri alıp sigorta şirketinize baş vuruyorsunuz. Onlar sizi ilgili bir servise yönlendirirler.

ya ilk soruda kapak için fiyat sormuştun ona göre cevap yazdık şimdi komple ayna fiyatları falan istemişsin...komple aynamı değişecekti

Geri