Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracınızın soğutma suyu kabına bakın,su belirtilen çizginin altında ise su takviyesi yapın, yok eğer su kabında normal sınırlarda su mevcut ve de hala aynı uyarıyı vermeye devam ediyorsa devri- daim pompasını kontrol ettiriniz.
eğer su tam ve hararet sabit ise yani hararet yükselmiyorsa soğutucu suyun konulduğu kaba dahil olan müşir arıza yapmıştır servis garantiden değiştirir.
Bugün aynı hatayı benim araçta verdi... Suyum çok minik bir şekilde azalmıştı geçtiğimiz günlerde... Araba da 14.500 KM'de bakıma sokacağım diye su koymadım ama çok eksikte gözükmüyor... 15.000 KM'ye kadar beklesem bir sıkıntı olur mu veya bu bir arıza belirtisi falan mıdır?
Dün motor kaputunu açtığımda karter korumanın orada bir sürü yağ gördüm (yağdan siyahlaşmış). Ama incelediğimde herhangi bir yerden sızdırdığını görmedim. Aracın yağ ömrü göstergede %0 olsa da, yağını kontrol ettiğimde herhangi bir eksikliğe rastlamadım.
Yukarıdaki iki durum sizce bir arızanın habercisi midir? Aracın performansında vs. bir düşüklük hissetmedim...
Devri daim pompasında sıkıntı olabilir. Aynı uyarıyı bana da verdiğinde aracım 29 bin küsür km deydi. Su seviyesinde çok azalma yoktu. 30 bin bakımına götürdüğümde garantiden hallettiler tek kuruş vermedim allahtan Sık yaşanan bir durum.