Ynt: "Soğutucu az.Soğutucu koy" Uyarısı.
birşey daha öğrendik resim koyan arkadaşıma tşk ederim
birşey daha öğrendik resim koyan arkadaşıma tşk ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antifiriz için ne önerirsiniz? daha önce öneriler yazılıydı, ama dünkü faciadan sonra silinmiş galiba... wallldinojasie link' Alıntı:Ayrıca normal su koymamanızı, antifrizli su koymanızı tavsiye ederim. Ama ulaş beyin dedigi gibi bidon üzerinde max yazan seviyeyi gözleyin. Seviye normal ise bidon degişecektir müşürle beraber
gm nin kendi antifirizli suları var . onlardan kullanabilirsinizilhana38 link' Alıntı:antifiriz için ne önerirsiniz? daha önce öneriler yazılıydı, ama dünkü faciadan sonra silinmiş galiba... walll
baya çok alıyor bildiğim kadarıyla ben yanlış hatırlamıyorsam 3-4 litre su koymuştum. Eğer silecek suyu uyarısı alıyorsanızselufka link' Alıntı:arkaşlar benim de sormak istediğim... Silecek suyu haznesi kaç litre su alıyor bilgisi olan varmı ?Şuan ekranda silecek suyu azaldı diye bi uyarı cıkıyor .arkadaşım 1 yıldır kullanıyor daha su ilave etmedim diyor tereddütte kaldım ....benim aracım 2 aylık cok da aşırı silecek suyu kullanmadım ...
sizdeki seviye biraz azalmış, muhtemelen uyarıyı da yokuş yukarı çıkarken aldınız, yokuşta su seviyesi değiştiği içinYilsev link' Alıntı:Bende de aynı uyarı çıktı geçtiğimiz günlerde. Kaputu açıp seviyeye baktığımda orada normal seviye olarak düşündüğüm çizginin biraz altında olduğunu gördüm. Ancak yine de sizlerin de fikrini almak istiyorum.
[img=359x600]http://img836.imageshack.us/img836/4159/imag0425h.jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us