Sogutmali Torpido Hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YiGiT50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YiGiT50

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar
2005 model vectra Edition aracim var, aracimda sogutmali torpido ozelligi var ama ben bir turlu anlayamiyorum nasil sogutuyor, torpidoyu actigimzda tekerlek var asagi indiriyorum yukari kaldiriyorum yine ayni, sogutma ozelligi neye bagli kaloriferi acinca mi sogutuyor veya neye gore sogutuyor ne kadar sogutuyor.. bilgisi olan varmi

tesekkurler

Ya bu torpidoda bendede bi tekerlek var, benimkidemi soğutmalı acaba ?

bağlantı yüzünden iki kere olmuş pardon

ewet elegance larında soğutmalı torpido gözü var.şöyle çalışıyor.eger klimayı acarsan ve torpido gözündeki düğmeyide açık konuma getirirsen klima çalıştığı sürece aracın içine nasıl soğuk hava üflüyorsa orayada üflüyor.klimayı kapatınca oda orayı soğutmuyor.eger düğmeyi kapalı konuma getirirsen klima açık olsun veya olmasın orası normal ısıda oluyor.arkadaşlar burdan sürekli soğutmalı torpido gözü deyip duruyoruz ama buzdalabından yeni çıkmış bir kola soğukluğunu asla bulamazsınız.yani soğutmalı gözden çok fazla beklentiniz olmasın

klima kompresorunu calısır vazıyete getıreceksın ve tum hava akımını dırekt goguse dogru olan orta havalandırma kanallarına verdıreceksın... cok performanslı bır soguma ıstıyorsan on hava kanallarının camlara yakın kısmındakı yan hava kanallarını kapatırsın orta hava kanallarını da kısarak tum hava akımını torpıdoya yonlendırebılırsın ancak fazla akım o ufak torpıdo delıgınden fazla gecemeyecegı ıcın makul bır kısıtlama yap kı hava akım kanallarındakı surtunme sesı fazla ugultu yaptırmasın.... yararına gelınce de yolda aldıgın bır ıkı adet 500 cc lık su sıselerını uygun sekılde koyarsan yol boyu tadı alacak kadar soguk tutabılıyorsun... oyle fazla bır sogutma bekleme ama cok da hafıfe almayın cun kı normalde calısan klımanın onune bır elınızı koyun nasıl buz gıbı donuyorsa elınız aynısını torpıdoya da yapıyor...

iyi işe yarıyor o zaman...

o dediğiniz bende 93 model arabada var torpido dolap görevi görüyor klima çalışınca

yazın tadından yenmıyor ben kullanıyorum

Geri