Soğuk motordan gelen cayırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serkan53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sabah ilk çalıştırmada (yani motor tam soğuk iken) marşa ilk basmada çok az bircayırtı geliyor ve arkasından çalışıyor. Tekrar kapatıp çalıştırdığımda normal çalışıyor. Çalışmama gibi bir sıkıntım yok ama bu ses kafamı kurcalıyor. Neden olabilir ve gidermek için ne yapmam gerekir. ileride ne gibi bir sıkıntım olabilir. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Arkadaşlar sabah ilk çalıştırmada (yani motor tam soğuk iken) marşa ilk basmada çok az bircayırtı geliyor ve arkasından çalışıyor. Tekrar kapatıp çalıştırdığımda normal çalışıyor. Çalışmama gibi bir sıkıntım yok ama bu ses kafamı kurcalıyor. Neden olabilir ve gidermek için ne yapmam gerekir. ileride ne gibi bir sıkıntım olabilir. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Marş motorunu temizletmen gerekiyor.

suan benimkide ayni sesi cıkarıyor mars moturunda geliyo cumartesi sokturcem ıns... kurum yaptıgını soyledi oto elektrikci arkadasım. aynı zamanda cok fazla beklemeden yaptırmanı soyleyebılırım. daha buyuk sıkıntılar acabılır basına...

teşekkür ederim. 2-3 gün oldu daha başlayalı. ben de cumartesi götüreyim

ihmal etmeyin bana elektrikci her yıl temizletmemi tavsiye etmişti çok bir masraf çıkarmıyorlar ama yenisi 400-450 civarında çok pahallı, bakımını yaptırıp rahat etmek gerek

Geri