Soğuk Havada Stop Etme

bugrasert

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kolay gelsin arkadaşlar aracım soguk havalarda normal motor sıcaklıgına ulasana kadar her debriyaja basmamda stop ediyordu. Boğaz kelebeğinden olacagını dusunduk ve temızlettık fakat sorun çözülmedi ustam pistonların sıkışmasından dolayı olabileceğini söyledi sizinde bi fikrinizi almak istedim

Kolay gelsin arkadaşlar aracım soguk havalarda normal motor sıcaklıgına ulasana kadar her debriyaja basmamda stop ediyordu. Boğaz kelebeğinden olacagını dusunduk ve temızlettık fakat sorun çözülmedi ustam pistonların sıkışmasından dolayı olabileceğini söyledi sizinde bi fikrinizi almak istedim

ustanız normal tamircimi yoksa özel servismi?
aracınızın modeli km si hangi kasa hangi motor?
lpg ve benzin de aynı sorun mevcutmu yoksa sadece lpgdemi yapıyor?yoksa araç sadece benzinlimi?
vakum hortumları kontrol edildimi?
arıza kodu varmı arıza lambası yanıyormu?
motorun ölçtüğünden fazla yani kaçak hava motora giriyor olabilirmi kontrol edildimi?
bu liste daha uzar muhtemelen...işin garip tarafı ben piston sıkışması diye bir şey ilk defa duydum...
bizi bu sorular eşliğinde biraz aydınlatabilirseniz yardımcı olabileceğimiz fikirler muhtemelen forum üyeleri tarafından paylaşılacaktır...

Arkadaş girmiş birdaha aramamış :) LPG varsa mutlaka aracı ikisini birden alıyor boğuluyordur eğer lpg yoksa yanlış hava alıyordur. veya motor sıcaklık sensoru bozuk arac yanlış beyine giden emirle zengin karışımda boğluyor

Geri