soğuk hava da ilk çalışmada stop yardımm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opcesme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opcesme

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba,
arabam 1.6 opel astra h sedan 2013 63.000 km de 60.000 bakımları yapılmıştır.
arabamda llandirenzo lpg var

Arabamı 2. El aalalı 5 gün oldu.arabam izmir opel mercanlarda expertizden tam not aldı.
malum havalar soğuk ve bu arabalar benzinde çalışıyor biliyorsunuz. AncaK şöyle bir sorunum var.
arabamı sabah ilk çalıştırmamda 5 sn içinde stop ediyor. Rolanti direk aşşağıya yığılıyor.2. çalıştırmamda boğulur gibi zor çalışıyor. Bu böyle 3-5 defa oluyor(araba bu aşamada hep benzinde) gaza iyice yükleniyorum motoru öyle ısıttıktan sonra birdaha yapmıyor.bundan önceki arabam renault clio du dizel tek maŕşta çalışıp bidaha stop etmezdi.birde gaza bastığımda sanki motordan üfleme sesi geliyor (bu her daim oluyor). Birde klima/kalörifer açıkken gaza her bastığımda çıt diye ses geliyor gazı bıraktığımda rolentiye geçerken yine tık diye ses geliyor.lütfen yardım edin teşekkür ederim.

Lpg yi tamamen bitirip öyle stop edin yada depodan vanasını kapatıp deneyin.
Lpg enjektörleriniz kaçırıyor veya dış sıcaklık sensörünüz bozuk tarifinize göre. Yukarıdaki yöntem ile hangisi olduğuna karar verilmeli.

Lpg yi bitirip denedim aynı devam etti.dış sıcaklık sensörüne baktım 3 derece gösteriyor yani doğru. Benzinde çalışırken bunu yapmasına anlam veremiyorum.

Aynı sorun bendede vardı egzoz sistemini yeniledikten sonra hiç stop etmedi kendi kendine kesin konuşmuyorum ama olabilir

Geri