Şoförü çileden çıkartan 10 hareket

abi ikisi apayrı.. dikkat edelim.. aradaki farkı anlayan anlar.

Kimseyi tanımazlar demiyelim ama 6 maddedeki olayı ben çok yapıyorum elimden geldiğince hız dahil kurallara uyuyorum. Kurallara uymazsamda suyunu çıkartırım.

Selçuk sen insaflısın gene ben bazen kontağı kapatıyorum marş basmıyo diyorum sarı yanmaya yakın aracı çaltırıp uzuyorum 1 kırmızı daha bekliyince umarım ne demek istediğimi anlıyorlarıdr

iyi fikir bende yaparım bunu :D

Kimse kızmasın ama;
1. Taksi Şoförleri
2. Dolmuş Şoförleri
3. Halk otobüsüleri
4. İstikrarsız araç kullananlar
5. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan motosiklet kullanıcıları
6. 50km/s ile sol şeridi kaplayan bayan şoförler
.... veee park yerine 2 arabalık yere park eden herkez

aslında şu yeşil yandığında arkada da büyük bi konvoy varsa, 4 bilemedin 5 sıra araç geçebiliyor sadece.. sebebi de arka arkaya hareket etmeleri bi türlü mümkün olmuyor mutlaka arada 1 araç boy açılıyor arkadaki de ondan sonra gaza basıyor, ben buna da kıl oluyorum,

yeşil yandığında korna olayına da bazen girmemek mümkün değil, en önde bir araç ve siz ikinci 3. yada farketmez 5. araçsınız, yeşil yanıyor, aradan 3-4 sn geçiyor ve halen hareket yok.. siz kornaya basana kadar hatta, bunlara da ayrıca kıl oluyorum, şöyle yapılı bi arazi aracım olsa.. yeşil mi yandı.. saniyeler ilerlemesine rağmen hareket etmiyor mu... valla kornaya falan basmadan yapıştırırım tamponuna hissedilir cinsten..

kırmızıda durdunmı gözün ışıkta olacak abi yanındakiyle muhabet eden makyaj yapan bayanlar yüzünden benimde korna çaldığım olmuştur.

1. 2. ve 5. madde bazen insanı çileden çıkarıyor.

paylaşım için teşekkürler öncelikle ;)

maddelerdekilerin hepsine kıl oluyorum sadece 1 harici çünkü bazı moronlar geçiyo sol şeride 50yle gidiyo yahu yürü tık yok sellektör tık yok e naparsın sağına geçip geçmek zorundasın kontrollü bi şekilde :( ışık yandığı an kornaya basmak taksici işi deli oluyorum durup gitmeyesim geliyo o basınca kornaya :)
zaten yollar benim diyen adamlar yüzünden kör olucam 3 4 araba ileriyi sağı solu kollamaktan yoruluyorum çünkü nerden hangi hayvanın önünüze atlayacağı belli olmuyor :(

Sollarken aracın içine düşücekmiş gibi kafasını çevirip bakan vatandaşlara sinir oluyorum.Ne bakıyosun,bayan sürücüyü solladın diye id ve egon mu yerinden oynadı!oynasın ben ritim tutarım.

bizim şemikler girişinde ışık proplemi daima olmuştur.çoğu zaman sabır diyip yürümüşümdür ama benimde kızgın olduğum zamanlar istop edip arabadan inerim kaputu açarırım arkaya şöyle bir bakarım hepsi susup kalır.bir ışık fazladan hepsini oraya çakarım ,sonrada niye yaptımki derim kendi kendime kızgınlığım gider güler giderim

Kimse kızmasın ama;
1. Taksi Şoförleri
2. Dolmuş Şoförleri
3. Halk otobüsüleri
4. İstikrarsız araç kullananlar
5. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan motosiklet kullanıcıları
6. 50km/s ile sol şeridi kaplayan bayan şoförler
.... veee park yerine 2 arabalık yere park eden herkez

Bu park olayı beni öldürücek zaten :)

Geri