söför koltugunun altı havuz gibi :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oktay38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arakdaslar bügün arabaya bindim dolastım birde dikkatimi cekti paspasın altı su olmus rengi yok fren hidroligi tam dolu,antifirizde iyi acaba nedir bu baska bişemi acaba veya babam bişemi döktü yardım edinn su satılacak zamanı bize masraf cıkaracak yoksa :(:(

1-klima atık suyu bişekilde içeri sızıyor olabilir. sorunu anlayıncaya kadar klimayı çalıştırmayın
2-şu yağmurlu günlerde cam açık kalmıştır veya sızdırma olabilir cam plastiklerinde falan.
3.sulardan geçerken kapı altından sızdırma olabilir biraz daha zor bi ihtimal ama olabilir
geçmiş olsun

Son düzenleme:
dostummm aynı dedigin şey daha 1 hafta önce basıma geldi.araca bi bindim şofr koltugu bildigin göl.debreja bi bastım cub diye indi su ayagıma. aracın tüplümü ? benim tüp hortumu ordan geciyor.ön silecegin soldaki yerinde delip ön kapota cıkarmıslar ordan su kaçırıyordu silikonlarım sorun çözüldü.zaten silikonluydu silikonu ölmüş dene dostum geçmiş olsn

tmm uyguluyacam ewet arac tüplü motor kabutunu acıpda mı yapacam

agah buraya kaput amortısorunun altına bak genelde tuplu bır cok arac burdan montaj hatasından dolayı su alıyor

11liypi.jpg

eline matkabı alınca terminatöre dönüşen ustan resital yapmıştır. bülentin tarif ettiği yere bak muhtemelen ordandır. benim de başıma gelmişti

aynen öyle dün de ben hallettirdim ustaya barzan gibi delik açmış işi bilmeyen usta bile diyemeyeceğim vatandaş yanlız izalosyondan sonra bi döşemeciye uğramanı tavsiye ederim ıslanan bölgenin sökülüp kurutulması lazım!!!!

arabanın zemini su içinde:) yarın pazara cekem hayırlısıyla birde satarsam rahatlıyacam :) bülent abi önerini yapacam

Geri