Sofor koltugundaki gicirti

kafana takma :)

KA®ANLIK' Alıntı:
OPEL kullanıyorsan, gıcırdayacaksın...

ötesi yok :)

Kronik bir sorun. iskelete müdahale lazım:}
koltuk komple sökülüp iskelet kontrol edilmeli ve gerekli yerler yağlanmalı....
:kop::kop:

yağla ama koltuğa gelmesin :)

Benimde aynı sorun vardı döşemeciye götürdüm koltuğu söktü kızaklarını sıkıştırdı yağladı sorun ortadan kalktı en ufak bir ses bile kalmadı maliyeti 50 ytl.Ayrıca aracın kasasından gelen birtakım sesler vardı tavan kuşakları zamanla atarmış döşemeci tavanı açtı kuşakların arasını temizledi gerçekden kuşakların arası açılmıştı daha esnek silikonize bir malzemeyle yapıştırıp tavan döşemesini taktı şimdi arabamdan hiç ses gelmiyor onun içnde 50 ytl aldı toplam 100 ytl ye arabamda en ufak bir ses bile kalmadı.

benim arabadada vardı aynı sorun bazen öyle kafaya takardımki koltuğu yerinden sökmek geçerdi içimden, nitekim yine şehir içindeyim araç her kasise girdiğinde garc gurc ses geliyor tenha bir yere geldiğimde daha fazla kendimi tutamadım indim aşağı:mad: o sinirle koltuğu 4 / 5 kez yumrukladım rahatladım:eek: ogün bugündür seste yok :good:

ozcivelek' Alıntı:
Benimde aynı sorun vardı döşemeciye götürdüm koltuğu söktü kızaklarını sıkıştırdı yağladı sorun ortadan kalktı en ufak bir ses bile kalmadı maliyeti 50 ytl.Ayrıca aracın kasasından gelen birtakım sesler vardı tavan kuşakları zamanla atarmış döşemeci tavanı açtı kuşakların arasını temizledi gerçekden kuşakların arası açılmıştı daha esnek silikonize bir malzemeyle yapıştırıp tavan döşemesini taktı şimdi arabamdan hiç ses gelmiyor onun içnde 50 ytl aldı toplam 100 ytl ye arabamda en ufak bir ses bile kalmadı.

Kardes bilgi icin sagol fakat benimki baska bir sorun. koltugun icinden geliyor. kızaklari yaglattım ama olmadı .
neyse yinede cok sagol

ozcivelek' Alıntı:

Dostum bu işlemi nerede yaptırdığını yazarmısın acaba,kardeşimin bi 97 Vectra'sı var onda da aynı dertler var bi göstersin

Arkadaşlar ses rahatsız edici derecede ise her bindiğinizde birazcık oynatın koltuğu(bel kısmını).En azından ertesi güne kadar kesiyor sesi.Ben denedim tavsiye ederim :)

bu sorun vectralarda kronik heralde

Geri