Sofor koltugundaki gicirti

Halilibrahim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ustalarim selam . 2001 vectra 1,6 confort. Sofor koltugunun yaslanma kisminda,Airbag le ayni hizadan gicirti sesi geliyor. Sırtımın her temasinda bu ses delirtiyor beni.servise goturdum 500 ytl istediler iskeletimi ne degisecekmis. disardan birine goturup sonra dosemeyi orginali gibi yapamayacaklar diye cekiniyorum. varmidir bunun bir cozumu? yada basina gelne bir arkadas varmi aceba ?
KOlay gelsin

bu bır kronık sorundur yaglanıncada gecebılır ancak senın ıskelet ne durumda bılemıyorum

İskeletteki oynak yerlerin yüzeylerinin esnemesinden sürtünmeyle aşınma yapıyor sesin sebebi bu . Oraları yağlaya bilsen sesi kesersin . unun için döşemenin sökülmesi gerek.:(

Konu açılmışken bende bi sorum olacak.Aracın önceki sahibi sağolsun aracı biraz hor kullanmış.Koltukların süngerleri çökmüş.Döşeme yaptırırken süngerlere takviye yükseltici yaptırabilirmiyim acaba ?(İnsanlar şu güzelim aracları neden böyle hor kullanırlar anlamam)

35_astra_cd' Alıntı:
Konu açılmışken bende bi sorum olacak.Aracın önceki sahibi sağolsun aracı biraz hor kullanmış.Koltukların süngerleri çökmüş.Döşeme yaptırırken süngerlere takviye yükseltici yaptırabilirmiyim acaba ?(İnsanlar şu güzelim aracları neden böyle hor kullanırlar anlamam)

koltuk süngeri nasıl çöker ya nasıl araba kullanıyor bu insanlar hakıkaten şaşıyorum para veriyosun sen o araca en iyi şekilde bakman lazım ama nerde bazı insanlara havadan geliyor bu paralar heralde :(

Arabayı görenler bunun sahibi koltuklarda ne yapmış diye düşünüyor:) Az para değil sen bu arabaya dünyanın parasını veriyorsun birazda bak be adam...

astrammm' Alıntı:
bu bır kronık sorundur yaglanıncada gecebılır ancak senın ıskelet ne durumda bılemıyorum

gerçekten katılıyorum sana kronik bir sorun bende önüne geçemedim

babamın arabasındada var aynı sorun. kesemedik bi türlü gıcırtıyı.

OPEL kullanıyorsan, gıcırdayacaksın...

ötesi yok :)

Kronik bir sorun. iskelete müdahale lazım:}
koltuk komple sökülüp iskelet kontrol edilmeli ve gerekli yerler yağlanmalı....

Sagolun arkadaslar.Gıcırtıyı kesemesem bile en azindan derdimi dinlyen birilerinin olmasi beni rahatlatti...

evet katılıyorum opel kullanıcaksan gıcırdıcaksın abicim:D

Geri