SNICKERS yerken dikakt ettiniz mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c_corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vay uyanıklar vay.millet onu hesap edene kadar mideye gitmiş olacak:D

valla ona dikkat etmedim ama bazı snickers ların fıstığı acımtırak oluyor sanırım bunlar bayatlarını kakalıyor bize :):):)

hemen bi tane bulalımda firmaya tazminat davası açarız :)

hocam dava açacaksan sweppes (nası yazılıo yaf şiveps :P) al çevir kapaklardan hepsinde pas war açma kısmında

arkadaşlar sadece SNICKERS'a özgü bir tarihleme sistemi değil bu diğer bir çok üründe de hatta tavuk ve benzeri tüketim tarihi yakın olan ürünlerde de böyle uygulamalar var ve eğer yanılmıyorsam bu tarihleme konusu hakkında da bir yasa çıkarılmış olması lazım

ilginç gerçekten bende nerde bulduysam sömürdüm hemen son kullanma tarihine bakmak nasip olmadı :D

arkadaşlar sadece SNICKERS'a özgü bir tarihleme sistemi değil bu diğer bir çok üründe de hatta tavuk ve benzeri tüketim tarihi yakın olan ürünlerde de böyle uygulamalar var ve eğer yanılmıyorsam bu tarihleme konusu hakkında da bir yasa çıkarılmış olması lazım

Hızlı tüketim mallarında gıdalarda ewet üretim tarihinden sonra 3-5 gün içinde tüketilmelidir der. ama çikolata kokacak, bozulacak birşey değil hemen. Diğer çikolatalarda neden son kullanma tarihi yazıyor yada çentikle işaretleniyor. Tamamen tüketiciyi yanıltma taktiği bence.

Geri