13 Haz 2010 #1 okan__01 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Haz 2010 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Ben okan almanyadan katılıyorum.HERKEZE iyi formlar.
13 Haz 2010 #2 opc line Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Kas 2008 Mesajlar 3,852 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 51 hosgeldin sefa geldinde konuyu yanlis yere acmissin üye arsivi bölümüne acmaliydin bu arada almanyanin neresinde kaliyorsun.
hosgeldin sefa geldinde konuyu yanlis yere acmissin üye arsivi bölümüne acmaliydin bu arada almanyanin neresinde kaliyorsun.
14 Haz 2010 Konuyu Başlatan #3 okan__01 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Haz 2010 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Savulasın hemserim. Emreh abi almanyanın gelsenkirchen semtinde yasıyorum.aslen adana kozanlıyım.osmaniye bilirim dayımlar ordaydı simdi adanada.neyse memnun oldum.abi daha yabancıyız bu formda alısırız tsk etim.hayırlı günler. Ekli dosyalar DSC00833.webp 70.9 KB · Görüntüleme: 8
Savulasın hemserim. Emreh abi almanyanın gelsenkirchen semtinde yasıyorum.aslen adana kozanlıyım.osmaniye bilirim dayımlar ordaydı simdi adanada.neyse memnun oldum.abi daha yabancıyız bu formda alısırız tsk etim.hayırlı günler.