Okuduğun yorumların içinde bir tek arkadaşımız evet bu şekilde araçlarında beyaz ışık kullananlar haklı pek bir güzel yapıyorlar şeklinde bir yorum okudun mu?
Ben bir şey daha söyleyeyim o zaman bu konu altında. Trafik içinde kırmızı ışıkta geçende şerefsiz, trafik içinde içki içip direksiyon başına geçen de şerefsiz... saymak ile de bitmez.
Burada beyaz ışıkları takıp gezecek olan kişiler doğru düzgün bir şekilde sistemini yapana zaten kimse bir şey demiyor. Takacak da gezecek de ama işte burada ama kelimesi çok önemli sen tut dandik ampulleri tak sonra da benim zevkim... böyle zevk mi olur?
O gün o yoldan geldikten sonra gözümde beyaz kalmadı iki gün göz yaşı damlası kullanmak zorunda kaldım. Benim suçum suçum ne?
Alkollü araba kullanana,kırmızı ışıkta geçene yapılan genellemeyle xenon fara yapılan genelleme aynı mı peki? Ben insanları rahatsız etmemek için her türlü şeye dikkat ediyorsam,her ay far ayarımı kontrol ettiriyorsam,kendiliğinden farlar yükselmesin diye(araçtaki yüke göre far ayarı değiştirebiliyor otomatik olanlar) far yükseklik ayarımın bağlantısını farlarım en aşağıdayken söktürüp kimseyi rahatsız etmiyorsam,senin ben ve benim gibileri aynı kefeye koyup burda genel olarak hakaret etmeye ne hakkın var bunun cevabını istiyorum sadece.