Size yuh dedirten bir olay anlatıcam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D bizde utansak mı ne 911 alalım :D

Para adamın keyfi adamın , bence garip bir durum yok

otomatik olsa düşünürdüm :D

Bencede bişe yok adam parayı kazanmış istediği gibi harcar

Buna benzer bir hikaye vardı bir ara ; petrol kralı bır arabın oglu , avrupada unıversıte okur ve altına luks bır araba ceker.. ve bakar ki unıversıtedekı dıger arkadasları hep tren kullanır ve okulda tek arabasıyla gıdıp gelen ogrencı o olur... babasına bır mektup yazar, babacıgım okulumda bırtek arabayla gıdıp gelen ogrencı benım dıger arkkdaslarım hep trene bınıyor dıye.... babasıda mektuba cevap verır ve para gonderır ogluna... altındakı not sudur; al bu parayı kendıne bır tren al oglum :)

Buna benzer bir hikaye vardı bir ara ; petrol kralı bır arabın oglu , avrupada unıversıte okur ve altına luks bır araba ceker.. ve bakar ki unıversıtedekı dıger arkadasları hep tren kullanır ve okulda tek arabasıyla gıdıp gelen ogrencı o olur... babasına bır mektup yazar, babacıgım okulumda bırtek arabayla gıdıp gelen ogrencı benım dıger arkkdaslarım hep trene bınıyor dıye.... babasıda mektuba cevap verır ve para gonderır ogluna... altındakı not sudur; al bu parayı kendıne bır tren al oglum :)

muazzam :good:

geçmişini unutmamışsa problem yok.

bende al bu parayı arkadaslarınada araba al diyecek sandım.

Atalarımı çok seviyorum ben...!

Ne güzel söylemişler...

'' Zenginin Parası, Züğürtün Çenesini Yorar ''

Geri