size göre hangi marka araçların logoları anlamsız ve saçma....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
VW in amblemi kadar gereksizi yok bence, oldum olası sevmem...

Hepimizin arabası bir ahırdan çıkmış... :D Zaman zaman arabadan gelen anlamsız seslerin de kaynağı bulundu böylece. Dikiş makinesi...:)

:kop::kop::kop::kop:

Begenmemek kisiye kalmis bit tercih olabilir ama " Anlamsiz ve Sacma" tanimi cok yanlis kullanilmis. Babamin reklam ajansi vardi , oradan biliyorum o logolarin, amblemlerin nasil hazirlandigini, ne kadar alternatif arasindan secilinipte kullanildigini. Hepsi birer buzdagi gibi, altinda belkide binlerce anlam yatiyor herbirinin. Yani sonuc olarak hicbiri oyle sandiginiz gibi sallama degil.

Beğenmediğimi söylemek için bana çok anlamsız geliyor bana saçma geliyor gibi cümlelerde kullanmayayım diyorsunuz yani. :D Zaman zaman bu logo toyotaya yakışmamış dediğim oluyor ama gerçekten söylüyorum... Keşke daha iyisi olsaymış diyorum. :D He bizim logoyu beğeniyorum da ne oluyorsa. Dünya malı dünyada kalır logolarda tabi :D

Mercedes ve VW nin amblemi güzel ve anlamlı bence.... Opelin amblemi ise üzerinde yıldırım olan bir otomobil tekerleğini sembolize eder ve yüksek hızı ve gücü ifade eder

Geri