Sizce2011 1.4 TSI PASSATMI YOKSA 1.4T Opel ASTRA SEDAN COSMO MU ?

AbdulSamed24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar benm 2011 model 1.4 tsı comfort passatım var. astra sedanlar cok hosuma gidiyor. Sizce passattan sonra binebilirmiyim bu aracın yakıtı nedir?(passatta 9.8/100) yakıt var. Aracın passata göre artı ve eksi yönlerini yazarsanız sevinirim bu arada astra nın ici ve kokpit i passattan kat kat güzel greatt

Ynt: Sizce2011 1.4 TSI PASSATMI YOKSA 1.4T Opel ASTRA SEDAN COSMO MU ?

Astra sedanın Türkiyedeki ilk 10 sahibinden biri olarak size şöyle özet geçersem:
1.Kasa olarak ne kadar başarılı olduğunu anlatmaya gerek duymuyorum
2.en az 4 yıl bu kasa değişmeyecek.2. elde sahibini üzmez
3.1.4T forumdaki arkadaşlardan yola çıkarak diyorum şehir içi şehir dışı karışık 8 litre yakıyor.aracı 0 alacağınız için ilk zamanlar biraz fazla yakar ama zamanla bu değer 8 litre civarını rahatça bulur.
4.1.4T motor kendini ispatlamış ve kaliteli bir motordur
5.AFL yani Sürüşe Duyarlı Farlar gerçekten mükemmel.internette araştırırsanız ne kadar süper bir teknoloji olduğunu daha rahat görebilirsiniz.
6.Cosmo donanımda tüm sensörler mevcuttur(ön ve arka park sensörü de dahil).
7.Özellikle LED gündüz farları çok hoş.bi-xenonla da birleşince cosmolar mükemmel
8.Konforu tartışılmaz.Mükemmel bir konforu var araçların
9.Yol tutuşu zaten sınıfının açık ara en iyisi.
10.Hemen hemen 3 harfli tüm güvenlik sistemleri araçta mevcut

passatla kıyaslamasını yapmadım passat konusunda pek bir bilgim yok çünkü sadece size aracı bir özet geçtim.ama şunu söyleyim passattan inip astra sedana binerseniz attan inip ata binmiş olursunuz.hangi atın daha iyi olduğuna siz karar vereceksiniz :).bu arada aracınız yeni kasa mı eski kasa mı?

Düşünmeden Passat

D sınıfının en önde gelen prestijli araçlarından  biri Passat, üstelik 2011 model... Astra Sedan ne kadar iyi olursa olsun sonuçta C sınıfı, önce hacim olarak size yeterli gelir mi onu düşünün bence...

Her iki araç da kendine göre iyi ama çok yönlü değerlendirildiğinde  (ki pek gerek yok aslında) bu karşılaştırmanın galibi benim gözümde net: PASSAT

yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler icin cok sağolun aracım yeni kasa

AbdulSamed24 link' Alıntı:
yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler icin cok sağolun aracım yeni kasa
yeni kasaymış aracınız bence kullanmaya devam edin.astra sedanın passata göre +ları var (AFL gibi) ama passat hem sınıf olarak daha üstün hem de iç mekandaki genişlik olarak daha üstün.düşünürseniz insignia alabilirsiniz :)

D sınıfından C sınıfına geçişte sizi en çok üzecek şey iç mekan ve bagaj hacmi ki Astra Sedan VW C sınıfı sedanı Jetta'ya göre bile iç hacimde gerisinde (diğer tüm konularda bence önde). Ama yaşınız 22 görünüyor bu durumda D sınıf bir araç yerine özellikle C sınıfına geçmeyi düşünüyorsanız ve çok fazla iç hacme ve bagaja ihtiyaç duymuyorsanız özellikle Cosmo donanım sizi mutlu edecektir. Malum Passat biraz "Baba" arabası.

Passat'tan sonra aynı sınıfta olan  Insignia düşünülebilirsiniz ama onun da kasa değişikliği yada makyajı geliyor o bakımdan pek mantıklı bir değişiklik olmayacağı kanısındayım.

passat buyukevet ama astra ona gore daha dinamik ve spor bendeki passat gumus renk 2.el aldim. acikcasi icim pek isinmadi astraya hevesleniyorum iste siyah renk 2numara film led zenon far sunroof :) passattan daha baba durur

insignia ve passat 2014te yeni kasa yapiyor. acikcasi insignia kazan gibi cok buyuk ve benzini cekiyor. astra ideal ama iste pisman olurmuyum korkusu

AbdulSamed24 link' Alıntı:
insignia ve passat 2014te yeni kasa yapiyor. acikcasi insignia kazan gibi cok buyuk ve benzini cekiyor. astra ideal ama iste pisman olurmuyum korkusu
valla siz astra sedana aşık olmuşsunuz anlaşılan :D :D.ee tabi şuna aşık olunmaz mı? :)

Geri