Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1uguur link' Alıntı:full+full cosmo astra tercihim olur.çünkü passat a fazla miktarda para isteniyor.donanım olarak cosmo ya göre - si var
sem1903 link' Alıntı:passatmı bilmem ama değiştirsem D sınıfı alırım eğer tüm c sınıflarının süspansiyonları böyle sesli ise abimin passatta sadece tıss tıss sesi duyuluyor bizimki maşallah tangır tungur şangır şungur
mmtcopur link' Alıntı:Valla size şunu soyleyim passat güzel ama parasını hak etmiyor bu gün 80 binin üstüne bir fiyata satılıyor dizeli ben sahsen bu paraya Volvo s60 alırım ki pasaattan kat kat üstün bana göre
servise götürmüş opisyonel olarak farklı bir jant seçmişti jantdan dolayı demişler şaka gibi mercedes bunu yaparsa artık düşününeketen link' Alıntı:Kişisel zevk tartışılmaz.Ama c180 de öyle birşey ben görmedim. Zaten mercedes buna izin vermez. Ben astra da bunu yaşamıyorum ki o durum o araca has bir hatadır bence. Bagaj inanılacak gibi değil resmen şaka. 90 bin de verilmez ikinci eli ölü nedense. Bu paraya 2012 üç beş binde amg alırdım. Satarken biri 55 60 diye ıkınırken diğeri 80 e elini öpene.
![]()