Sizce Perte çıkartayım mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpmurat

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Sahibi olduğum Palio aracımı eleman sürerken Dün yağışlı havada öndeki araç ani fren yapınca duramadık. Bizde ani fren yaptık arkadaki araç bize arkadan vurdu ve bizde gittik öndeki araca vurduk. Servise götürdük kasko bedeli 7.500TL idi. Belki kasko ödemez perte çıkartır dedi. Ben aracı 7.200TL ye almıştım zaten şuan kilometreside 258.000 deydi. Araç 1.3 Mutltijet Panel van klimasızdı. Sizce Aracı "Perte çıkartın" desem mi? Yarın bir gün satmak istesem kimse km'resinden kimse almak istemeyecek hem birde araç kazalı? Parasını alıp klimalısını mı alsam acaba? ne dersiniz.

img0941ngh.jpg

img0942bj.jpg

Ben olsam direk perte çıkarırım.

Öncelikle geçmiş olsun. Aracınız yapısı gereği genelde ticari işlerde kullanılıyor. Dolayısıyla binek olarak pek tercih edilmemekte. Yani tertemiz kazasız bile olsa satışı biraz nazlı gider. Bence siz hiç uğraşmadan bu fırsat perte çıkarın paranızı alın. Sonraki araç seçimi size ait.

Bencede perte çıkartırın...Benzer bir kaza yapmıştık daha önce bizde aynı camlı versiyonla bir daha kendine gelemedi..Arkadan yolcu minibüsü çarpmıştı...Parasını alın daha sonra araç seçimi yaparsınız...

Hiç uğraşmadan direk perte çıkartın. Sigorta istediğiniz parayı veriyorsa sorun yok.

Hiç uğraşmadan direk perte çıkartın. Sigorta istediğiniz parayı veriyorsa sorun yok.

Amcam sigortacı şimdi onunla görüştüm. en geç 45 güne parayı kasko bedeli üzerinden tam alırsındedi. Açıkcası iş konusunda ben bu arabadan çok memnundum. Alırsam da klimalısını alırım diye düşünüyorum. Sahibinden.com'a bir bakayım fakat 45 gün süreci biraz fazla tam yaz dönemi işler yoğun bir şekilde başladı. Cebimde çok fazla para yok bakalım hayırlısı.

Aracın toplanması tamiri zaten sürer ki 10-15 gün ;) birde sanayi de sürünmek var işin için de :)

Aracın toplanması tamiri zaten sürer ki 10-15 gün ;) birde sanayi de sürünmek var işin için de :)

Yetkili servisine gönderdim direkt hop 15 günden önce çıkmayacak orası kesin

geçmiş olsun. perte çıkarmak iyi bir seçenek gibi görünüyor...

Geri