Sizce Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Realist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Realist

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Az önce gezinirken Denk geldi dikkatimi çekti birde sizden bi fikir alayım dedim ne zamandır da düşünüyordum böyle bişeyi Sonar marka nasıl bilmiyorum fakat fk pek iyi değil gibime geliyor yani içim ısınmadı konuya dönelim sizce bu nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...06-siyah-angel-eyes-far-sonar-29918308/detay?

Sanırım Bildiğim Kadarıyla Angel Eye Far Üreticileri Arasında Başları Çeken Bir Marka SONAR...

marka olarak iyi bi marka sonar ancak ürün ikinci el bi kaç kılcal çizik var demiş satıcı eğer sadece öyleyse alınabilir siyah olması da gayet güzel

marka olarak iyi bi marka sonar ancak ürün ikinci el bi kaç kılcal çizik var demiş satıcı eğer sadece öyleyse alınabilir siyah olması da gayet güzel

Haklısınız 2. el de ne kadar güven olur bu konuda tartışılır fakat Fk mı sonarmı deseler ne dersiniz

Kesinlikle Sonar Derim Ben... Yolu Aydınlatması Açısından Sonar Bence FK ya Göre Daha Başarılı

Az önce gezinirken Denk geldi dikkatimi çekti birde sizden bi fikir alayım dedim ne zamandır da düşünüyordum böyle bişeyi Sonar marka nasıl bilmiyorum fakat fk pek iyi değil gibime geliyor yani içim ısınmadı konuya dönelim sizce bu nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...06-siyah-angel-eyes-far-sonar-29918308/detay?
ıyı fıyat sonar bu kacmaz ıftayıcı olan varsa alsın bence :)
fk orjınalı en ıyısı orjını bulabılırsenız super olur fk görunumlu bırcok marka var sahtesı pıyasada cok ;)

Haklısınız 2. el de ne kadar güven olur bu konuda tartışılır fakat Fk mı sonarmı deseler ne dersiniz

Bence FK sonar a göre daha iyi tabi orjinalini bulmak şartıyla eğer orj. FK bulursanız onu alın derim aydınlatması daha iyidir bu demek değil sonar kötü ilandaki fiyat da bana gayet makul geldi

Güzel duruyor yani yakısır kanımca

Satıldı heralde kardeşim yha :D beno die biri var pazar yerinde onundu heralde

yenı bulursun sıkma canını :)

Geri