sizce nasıl olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aspirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aspirin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugünde jantla ilgili bir soruyla karşınızdayım ;)
corsa d şimşek gri var bende. jantları boyamak istiyorum. 15" orjinal jantlar var su an alaşımlı. alta resim ekleyeceğim arabanaın ve jantın ve fotoshopda dünyanın en kötü çalışmalarından birini jant üzerine uygulanmış olarak göreceksiniz:D ama jantı nasıl boyayacağıma dair fikir verir size. jantı boyasam arabanın renginide düsünürsek yakışır mı? sizce nasıl olur?

Ekli dosyalar

• şimşek gri corsa d.webp
    şimşek gri corsa d.webp
    53.9 KB · Görüntüleme: 57
  • orjinal jant.webp
    orjinal jant.webp
    32.2 KB · Görüntüleme: 56
  • janta yapmak istediğim boyama.webp
    janta yapmak istediğim boyama.webp
    29.4 KB · Görüntüleme: 56
berbat ötesi duruyor hocam aman...

Bu tarz jantlar mevcut, fakat arabanızdaki jantla örnek gösterdiğiniz jantlar farklı :)

Bu tarz jantlar mevcut, fakat arabanızdaki jantla örnek gösterdiğiniz jantlar farklı :)

hahaha o araba benim değil. arabanın rengi görün diye ekledim onu. renk aynı :) jantlar da doğru. benim jant bundan. benim derken arabanın jantlar :rakir:

hahaha o araba benim değil. arabanın rengi görün diye ekledim onu. renk aynı :) jantlar da doğru. benim jant bundan. benim derken arabanın jantlar :rakir:

Sonuç olarak, o jant öyle boyanırsa berbat olur.

bencede öyle boyamayın.

vazgeçildi :) jant almak en iyisi galiba.

Sen jantları sat bana :D Bende sana yeni jant alayım olmaz mı? :D Şaka bi yana düşünürsen satmayı görüşelim

:) su anki jantları kışlık lastikler için saklamayı düsünüyorum. önümüz kıs zaten. jant aldım taktım desem martı bulur :)) iki jant var çok güzel. bak bakalım sen hangisini beğeneceksin

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    22.3 KB · Görüntüleme: 15
  • 2.webp
    2.webp
    16.1 KB · Görüntüleme: 16
Geri