Sizce hangisini yapmalıyım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdem34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.15 gün önce hayalimdeki araca kavuştum çok şükür bi kaç ufak modifiye yapmak istiyorum fakat karar veremediğim bir nokta var;aracımı alçaltmak istiyorum ama bu işlemi standart dışı büyüklükte bir jantlamı yapıyım yoksa markalı yaymı takıyım kararsızım :s
Siz olsanız ne yapardınız bana yardımcı olursanız sevinirim .

helezon spor yay taktırın bence jantı buyutmek motorunuzu yorar ve yakıt tuketımını atırır..

helezon spor yay taktırın bence jantı buyutmek motorunuzu yorar ve yakıt tuketımını atırır..

Evet haklısınız ama spor yay taktırdığım zaman muayeneden geçebilirmiyim acaba problem yaşayanlar oldu gibi bişiyler hatırlıorumda ??

Forumda en son benim araçın aynısından kullanan arkadaslar 18 jantı var dıye muayıneden gecemedı,cunku astralar H kasa yanı en fazla 17ınc jant a kadar kabul edıyor, yanı kısacası jantdan da kalma ıhtımalınız var .. bence muayınenızı yaptırın ondan sonra takın spor yayınızı 2 sene rahat binin derim...

Forumda en son benim araçın aynısından kullanan arkadaslar 18 jantı var dıye muayıneden gecemedı,cunku astralar H kasa yanı en fazla 17ınc jant a kadar kabul edıyor, yanı kısacası jantdan da kalma ıhtımalınız var .. bence muayınenızı yaptırın ondan sonra takın spor yayınızı 2 sene rahat binin derim...

Ben 17 ınc i geçmem 17den fazlası biraz abartı oluo yani.Yay fiyatlarına bakıorumda çokta ucuz değil maalesef büyük jantın eline düşücem gibi gelio ama bakıcaz artık :D

Daha büyük Jant takılınca araç daha da yükselmez mi :rolleyes:

Aracı alçaltmak istiyorum demişsiniz ama jantla böyle bir şey mümkün değil. Takacağınız büyük jantlar daha yüksek görünmesine neden olur. Hatta leylek gibi gözükür. GSİ ın orjinal jantları bence çok yakışıyor. Yaylarla başlayın bence.

Aracı alçaltmak istiyorum demişsiniz ama jantla böyle bir şey mümkün değil. Takacağınız büyük jantlar daha yüksek görünmesine neden olur. Hatta leylek gibi gözükür. GSİ ın orjinal jantları bence çok yakışıyor. Yaylarla başlayın bence.

Yay fiyatları bana biraz pahalı gibi geldi. 17ınc jant taksam ve aracın orjinal yaylarını 1-2 diş kessem nasıl bi sonuç çıkar ortaya acaba bu konuda bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim

Jant tamam da Yayları kesmek :( :(

JANT ı takın görunumu iyi olur zaten yay kesmek iyi degıl muayıneden asla gecemessınız yenı yay alıp masraf yapmanız lazım . öyle olacaksa spor yay almak dırek daha mantıklı ..

Geri