Sizce En Iyi Dizel Yakit Hangisi

exocortis

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar daha once bahsettigim ve sizden yardım istedigim opel vectra 2.0 DTİ otomobili aldım... tam anlamıyla super bir araba. ilk yakıtımı petrol ofisinden europa dizel aldım... biliyorsunuz ki dizelde yakıt cok onemli... daha fazla kilometre bile yapılabiliyor dizel yakıt farkıyla. sizce nerden almam gerekli.

ben Bp Ultimate dizel kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim yani.

kendi izlenimlerimden shell v-power diesel in daha performanslı ama daha çok yaktığını,en çok km yaptıranın da total excellium un olduğunu söyleyebilirm..2 yıldan fazla süredir görüyorum bunu...fazla km dediğim de 50 km i geçmiyor zaten..

shell opet bp bence bunlardan şaşmamak lazım...

okuduğum diyer forum sayfalarındada en fazla kullanılan dizel yakıtın total exellium olduğunu gördüm. fakat petrol ofisinin antimetalli dizel yakıtı motoru maximum derecede koruduğunu düzünürsek bana petrol ofisi mantıklı geliyor. sonucta antimetalli baska bir dizel yakıt yok.

aynı araçtan bende war kesinlikle shell v-power öneririm çünkü diğerlerinden kullandım mazot pompası arızalandı çok külfetli belirteyim yani en güzeli shell abicim

shell v-power ben bu yakıtı kullanalı 1 seneyi geçti ve çok memnunum hiçbir sorunla karsılasmadım

sağlam bi istasyon bulursanız eğer hilesiz hurdasız bp ultimate çok ii ben memnunum.....az yakar ii kaçar.

Aracım benzinli ama eğer dizel olsaydı kesinlikle Opet Full Force alırdım ne de olsa arabanın hakkını vermek lazım ... :)

bende opet ultra euro dizel kullaniyorum herhangi bi sorun çikmadi ama ençok kullanılanlarin petrol ofici opet we shell oldugunu biliyorum.. ama önemli olan marka değil istasyondur bencede..

Geri