Sizce En Iyi Dizel Yakit Hangisi

Shell performanslı ama daha cabuk bitiyor gibi geldi..

opet den alıyorum sürekli. elimden geldiğincede manisada zorpetten alıyorum. zorpet'in mükemmel bi yakıtı var

ben hep aynı bayiden ve opet full force alıyorum ve çok memnunum.

ben 30.000 km boyunca sürekli Shell den dizel extra aldım hiçbir sorun yaşamadım tabi araç yeni nesil dizel teknolojisinden olmadığı için normalde CDTI HDI TDCI filan bunlarda sürekli eurodiesel kullanmak lazım bence istasyondan istasyona değişmesi rağmen en kalitelisi Shell in yakıtları

Shell oldukça güzel ve temiz bir yakıt şirketin dizellerine daima kullanırız. Ama daha çabuk bitiyor.Bunun nedenini de bir çok pompacı yakıtın daha ince olmasına bağlıyorlar.

euro dizel daha iyi bence normal dizel aldık bizim minübüse araba daha gitmedi hele rampalarda bile 3.vites zor gider oldu yakıt değiştik bittikden sonrada kendine geldi

Shell V-power Dİzel Alin Şİddetle Tavsİye Edİlİr

servisler opet, petrol ofisi ve totali öneriyor sadece.bence en iyisi petrol ofisi.

Geçen sene dolmuşta çalışan bir tanıdığımız shellin dizelini öneriyordu. Benzinde ise ben bir daha ölsem shellden almam. Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer misali.

bizim bir öğertmen arkadaşın arabasının pompası arıza yaptı servis rapor yazdı arıza yakıt kaynaklı diye arkadaş yakıt güvence sistemiyle daimi olarak opet kartıyla opetten eurodizel alıyodu benzini opet kabullenmedi olayı arkadaş dava açtı mahkeme hala sürüyor kısacası bende tecrübe ettim Opetin eurodizeli çok performans sağlamıyo ekonomide, Total exellium alın derim Shell de olabilir... Sakın BP almayın....

Geri