sizce carbon clean yapmalımıyım fikirleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fan_tome
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fan_tome

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar aracım 2003 astra g 1.4 lpg de çekmeme yığılma gibi sorun yaşıyordum geçenlerde arıza lambası yandı
3. silindirde tekleme hatası ateşleme bobini ve bujiler değişmeli dendi.arıza sildik bir daha yanmadı benzin ile çalışırken problem yok özel bir servise gittim durumu anlattım ateşleme bobini değil dedi usta kurum var dedi motorda üst kapak sökülecek rektefiyeye gidecek siboplar taşlanacak falan filan dedi fiyat 950 civarı ymış. yaptıramam dedim ustada bujileri değiştirelim dedi çok yıpranmışsa oda yapabilir dedi düzeldi gibiydi sonrada lpg yetkili servisine gittim usta programa bakar bakmaz önceki ayarı kimin yaptığını sordu bende memlekette ki servis dedim dediki gaza geçme ısısını çok düşük tutmuş gaz tam buharlaşmadığında tekleme yapar bu araba ayrıca tam ayar yapılmamış dedi içim rahatladı araba normale döndü sayılır çekişi falan iyi. şimdi kafama takıldı acaba kurum varmıdır veya carbon clean uygulatsam mı aracıma ne dersiniz arkadaşlar araç 95.000 km de

valla kardeşim carbon clean 40 binde yaptırısan işe yararmış bizim burada yapam bir servis var yaptıram diye götürdüm aynen öle dedi boşuna yaptırırsın dedi onun yerine katkı maddesi kullan dedi dizel araç olsa yaptır soba borusundan cıkan kurumu görünce saşarsın dedi benzinli araçlarda pek fark olmazmış ben de adamı dediklerinden sonra tamam dedim yaptırmadım bir kaç siteyide araştırdım onu yaptırıpta cok mutlu olanda var yaptırıpta motorun yarısını değiştirdim diyende var ben cözemedim

Geri