Sizce Bu Ne?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baybars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:mad: ah ulan ben orda olucaktımkı ınıcektı o bayrak ordan ha yakardım valla oraları gucume gıdıyo artık bu olaylar bunun bı sonu olması lazım :mad:

o bayragı ordan ındırenlerı asıcaksın

o bayrağı o direkten indirenleri o direkte sallandırmadıkça huzur yok!
Yemek yedikleri kaba pisleyenlere bu önerin az bile. Benim de buna benzer bir önerim var ama ..............................

KKTC'de ne güzel indirmişti bi tane askerimiz adam direğe çıkarken offff helal dedim valla Analar neler doğruyor diye

http://www.youtube.com/watch?v=cL2XJDV7bIs

İşte onlarıda böyle yapacaklardı!!!

KKTC'de ne güzel indirmişti bi tane askerimiz adam direğe çıkarken offff helal dedim valla Analar neler doğruyor diye

http://www.youtube.com/watch?v=cL2XJDV7bIs

İşte onlarıda böyle yapacaklardı!!!

Aklımdan geçenlere tercuman olmuşsun arkadaşım. Bende ufak bi ayrıntı ekleyeyim orda indiren askerimizdi. Allaha şükür ki askerimiz böyle bi olayda mudahale edebiliyor ama her ne hikmetse polisimiz aynı kararlılığı gösteremiyo. Bu yüzden hep derim polis, öevik kuvvet bunlar terör olaylarına karışmamalı mudahaleyi özel eğitimli askerimiz yapmalı. ve caydırıcılık anlamında Kıbrıs örneği bu tür eylemlerde şart.

Aklımdan geçenlere tercuman olmuşsun arkadaşım. Bende ufak bi ayrıntı ekleyeyim orda indiren askerimizdi. Allaha şükür ki askerimiz böyle bi olayda mudahale edebiliyor ama her ne hikmetse polisimiz aynı kararlılığı gösteremiyo. Bu yüzden hep derim polis, öevik kuvvet bunlar terör olaylarına karışmamalı mudahaleyi özel eğitimli askerimiz yapmalı. ve caydırıcılık anlamında Kıbrıs örneği bu tür eylemlerde şart.

Bencede terör işi askere bırakılmalı. Ya da Askeriye de olduğu gibi polislik de ayrı bir kanuna tabi tutulacak. Yani 657'ye tabi olmayacak. Kendi düzenini kendi belirlerse hem suç hem de terör bu kadar rahat olmayacaktır.

Kolluk kuvvetlerine yeterli yetki verilse bu durumlar olmaz. Bu adi ş........ fırsat vermezler bundan eminim.

Son düzenleme:
Geri