sizce bu işlemler ne kadar tutar?

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bakımı geldi arabanın sizce bu işlemler ne kadar tutar?
araba 2000 model astra cd 140 binde

1- yağ ve filtre değişimleri ( benzin + polen + yağ )

2- 4 adet amortisör

3- depo temizliği

4- klima gazı

5- elektrikli aynaların sol kapıdaki anahtarı, kumandası bozuk değişecek

6- balatalardan ses geliyor tekerleklerin açılıp temizlenmesi

7- kapı döşemelerinin sökülüp hoparlörlerin değişmesi gerekiyor ( hoparlörler alındı )

çok değişik şeyler var aslında ama kaba bir tahminle 500 lira civarı gibi geliyor bana.

Yag filt orj GM: 20-YTL
benzin Filt GM: 20-YTL
GM Motor YaG 5L:20 YTl
polen Filtresi :20:YTL
parça fiyatı 80-YTL hava filtesi de ekle 100 - YTL + 20,30 YTL taktırma parası

4- klima gazı

klima gazı 50-60 YTL

Bozuk olduğuna eminmisin. Oksitlenmiştir temasızlık yapıyodur büyük ihtial ile söküp kontak spreyle temizlersen düzelir büyük ihtimal ile.
Böyle ufak parçalara yüksek fiyat çıkarabiliyolar. mesala Elektrikli cam açma kapama düğmesi tekli parça fiyatı 80-YTL. bence değiştirtme temizle düzelir.

7- kapı döşemelerinin sökülüp hoparlörlerin değişmesi gerekiyor ( hoparlörler alındı )

Kapı döşemelerini sökmek okadar zor bi olay değil. Aynı boyda aldıysan Kendin söküp değiştrebilirsin.

Yag filt orj GM: 20-YTL
benzin Filt GM: 20-YTL
GM Motor YaG 5L:20 YTl
polen Filtresi :20:YTL
parça fiyatı 80-YTL hava filtesi de ekle 100 - YTL + 20,30 YTL taktırma parası

4- klima gazı

klima gazı 50-60 YTL

Bozuk olduğuna eminmisin. Oksitlenmiştir temasızlık yapıyodur büyük ihtial ile söküp kontak spreyle temizlersen düzelir büyük ihtimal ile.
Böyle ufak parçalara yüksek fiyat çıkarabiliyolar. mesala Elektrikli cam açma kapama düğmesi tekli parça fiyatı 80-YTL. bence değiştirtme temizle düzelir.

Kapı döşemelerini sökmek okadar zor bi olay değil. Aynı boyda aldıysan Kendin söküp değiştrebilirsin.

aynanın kumandası bozuk daha önce söktüm temizlemek için içinde bi lastik parça var o yırtılmış işlevini yapmıyor. çıkmacıdan bakıcam öncelikle
hoparlörlere gelince döşemeyi sökmek zor die biliyorum. bi defasında arka kapı döşemesini söktürdüm serviste fiberleri kırılmıştı hep sonra serviste kendilerinin bi cihazı var onunla tekrar taktı yeni fiber.

Geri